Solliciteren

Schrijf je in voor arbeidsbemiddeling en solliciteer gericht op deze vacature.

x Bestandstype doc, docx, pdf van maximaal 3 MB

Upload hier jouw cv. Dit is je visitekaartje voor ons én voor opdrachtgevers waar we je voorstellen. Je kunt een foto opnemen op je cv, maar als je dit niet doet heeft dit geen negatieve gevolgen voor je sollicitatie. Als je een foto opneemt in je cv dan geef je Start People – én de bedrijven die horen bij USG People Holdings BV. - toestemming om deze te verwerken en te verstrekken aan (potentiële) opdrachtgevers.

Jouw gegevens worden gebruikt voor arbeidsbemiddeling, dit vindt deels geautomatiseerd plaats. In ons privacy statement kun je nalezen hoe wij jouw gegevens verwerken.

Vrachtwagen chauffeur CE

Start People Transport BGV Eindhoven

Standplaats
Breda
Opleiding
Overig
Vakgebied
Transport
Vacaturenummer
1AV0004876

Heb jij een groot verantwoordelijkheidsgevoel en wil jij er voor zorgen dat de Jumbo Supermarkten dagelijks hun producten op tijd binnen krijgen?
Dan zoeken we jou en willen we je graag uitnodigen voor een kennismakingsgesprek.

Hou je van de uitdaging om te manoeuvreren met je mooie gele trekker-oplegger op drukke en soms ook lastige locaties?? Ga deze uitdaging dan aan bij Jumbo in Breda. Jij als ervaren CE chauffeur hebt als standplaats Breda. Vanuit het distributiecentrum bevoorraad je supermarkten in de regio Brabant, Zuid Holland, Zeeland en België. De dag bestaat gemiddeld uit 2-3 ritten met daarbij 1-2 losadressen. De werkdag duurt tussen de 9 en 11 uur.

Werkweek kan bestaan uit 4 of 5 dagen, 1x per 2 weken verplicht op zaterdag werken.
Er zijn zowel fulltime 36 uur of meer en ook parttime mogelijkheden. Of alleen op de zaterdagen? Dat kan ook!

 • In het bezit van een geldig CE-rijbewijs.
 • In het bezit van Code 95 en je bestuurderskaart.
 • Je bent een doorzetter met een groot verantwoordelijkheidsgevoel.
 • Je bent fysiek sterkt, je werkt met zware rolcontainers.

Jumbo Supermarkten ze zitten door heel Nederland en nu ook in België met ruim 580 winkels. Ruim drie miljoen klanten doen wekelijks hun boodschappen bij Jumbo.
Werken bij Jumbo is meer dan zomaar een baan. Je wordt onderdeel van een bijzondere familie van mensen die samenwerken en waar respect en aandacht voor elkaar is.

Wie zijn wij: Start People Transport helpt vrachtwagenchauffeurs aan een nieuwe baan, daarnaast bieden we je volop kansen en ontwikkelingsmogelijkheden voor je carrière. We investeren in vakopleidingen en nascholing code 95.
Na je intake gesprek, wordt je bij geschiktheid op CV voorgesteld bij Jumbo en vervolgens wordt er een gesprek ingepland bij onze opdrachtgever, hier wordt gekeken of er een proef/inwerk dag wordt ingepland of dat je direct aan de slag kan.

 • Een leuke en collegiale werksfeer;
 • Mogelijkheden voor bijscholing Code 95;
 • Een goed start salaris van €14,46 bruto per uur.
 • Mooi en goed onderhouden materiaal; je kent ze vast wel die mooie gele Jumbo vrachtwagens
 • Goede begeleiding in de inwerkperiode;
 • 8,33% vakantiegeld
 • Bij goed functioneren kans op een vaste baan.