Solliciteren

Schrijf je in voor arbeidsbemiddeling en solliciteer gericht op deze vacature.

x Bestandstype doc, docx, pdf van maximaal 3 MB

Upload hier jouw cv. Dit is je visitekaartje voor ons én voor opdrachtgevers waar we je voorstellen. Je kunt een foto opnemen op je cv, maar als je dit niet doet heeft dit geen negatieve gevolgen voor je sollicitatie. Als je een foto opneemt in je cv dan geef je Start People – én de bedrijven die horen bij USG People Holdings BV. - toestemming om deze te verwerken en te verstrekken aan (potentiële) opdrachtgevers.

Jouw gegevens worden gebruikt voor arbeidsbemiddeling, dit vindt deels geautomatiseerd plaats. In ons privacy statement kun je nalezen hoe wij jouw gegevens verwerken.

Vrachtwagen chauffeur CE

Start People Transport BGV Rotterdam

Standplaats
Pijnacker
Opleiding
MBO 1/2
Vakgebied
Transport
Vacaturenummer
1AV0004830

Kun jij met zwaar materiaal overweg? En ben jij multi-inzetbaar? Dan zoeken wij jou!

Bij deze opdrachtgever zul je namelijk ingezet gaan worden als chauffeur op de betonmixer én als container-chauffeur.
Als container chauffeur rijd je naar de de Rotterdamse en de Antwerpse havens, waar je rekening moet houden met lange wachttijden.

Indien je gaat rijden als betonmixer chauffeur ga je, nadat je het voertuig hebt gecontroleerd en geladen, op weg naar de bouwplaats.
Daar wijst de uitvoerder je de plek waar je de lading moet lossen. Eenmaal gelost rijd je terug naar de centrale om voor een volgende route te laden en opnieuw op pad te gaan.
Einde van de dag zorg jij ervoor dat de wagen weer netjes én schoongemaakt klaar staat voor de volgende dag.
Bij dit alles heb je een grote verantwoordelijkheid. Zonder jou valt het werk op de bouwplaats immers stil.

Je werkdagen zijn van maandag tot vrijdag en aanvangstijd ligt tussen 06:00 en 07:00 uur

Je bent in het bezit van rijbewijs CE enCode 95
Je bent in het bezit van een digitale bestuurspas
VCA is een pré

H.N. Post en Zonen is sinds 1964 een logistiek dienstverlener actief in diverse soorten vervoer, op- en overslag, expeditie en douane faciliteiten. De kernwaardes bij de uitvoering van deze activiteiten zijn duurzaamheid, flexibiliteit en betrouwbaarheid. Met deze uitgangspunten heeft H.N. Post en Zonen een passend antwoord op toekomstige onzekerheden met betrekking tot het milieu, de grote schommelingen in de vraag en veiligheid.
Het hoofdkantoor van H.N. Post en Zonen is gevestigd op het industrieterrein "De Boezem" in Pijnacker. Het in 2001 nieuw gerealiseerde pand huisvest het kantoor, de werkplaats, de spuiterij en de wasstraat van H.N. Post en Zonen. Ook is een tankstation voor diesel en Ad Blue aanwezig, waar zowel eigen materiaal als voertuigen van derden kunnen tanken. Het terrein met een grootte van ongeveer 15.000 m2 functioneert als parkeerplaats voor het eigen wagenpark en als tussenopslag voor de diverse transport- en expeditiewerkzaamheden. In 2009 is daarbij een extra loods voor expeditiewerkzaamheden in gebruik genomen. In Vlaardingen is nog een locatie (4000 m2) waar op- en overslag en expeditiewerkzaamheden worden uitgevoerd.
Bij H.N. Post en Zonen zijn dagelijks ca. 160 gemotiveerde mensen werkzaam in een prettige werkomgeving. Naast het belang van een goede huisvesting, goed materieel en gekwalificeerde mensen onderkent het familiebedrijf ook het belang van efficiëntie en duurzaamheid.

Salaris conform CAO TLN waarbij het salaris ligt tussen de € 1983 en € 2509 bruto per maand o.b.v. ervaringsjaren;
Nascholingsmogelijkheden voor jouw code 95

Loopbaanbegeleiding via Start People Transport
Toegang tot een groot scala aan online cursussen via GoodHabitz.