Solliciteren

Schrijf je in voor arbeidsbemiddeling en solliciteer gericht op deze vacature.

x Bestandstype doc, docx, pdf van maximaal 3 MB

Upload hier jouw cv. Dit is je visitekaartje voor ons én voor opdrachtgevers waar we je voorstellen. Je kunt een foto opnemen op je cv, maar als je dit niet doet heeft dit geen negatieve gevolgen voor je sollicitatie. Als je een foto opneemt in je cv dan geef je Start People – én de bedrijven die horen bij USG People Holdings BV. - toestemming om deze te verwerken en te verstrekken aan (potentiële) opdrachtgevers.

Jouw gegevens worden gebruikt voor arbeidsbemiddeling, dit vindt deels geautomatiseerd plaats. In ons privacy statement kun je nalezen hoe wij jouw gegevens verwerken.

Vrachtwagen chauffeur kraakperswagen Renewi

Start People Transport BGV Amsterdam

Standplaats
Amsterdam
Opleiding
MBO
Vakgebied
Transport
Vacaturenummer
1AV0003548

Bent u op zoek naar een vrachtwagenbaan met "normale" uren zodat u op tijd naar huis kunt gaan voor het avondeten en weekend kan vieren in het weekend? Wij zoeken een chauffeur C voor Renewi! U en uw team krijgen de taak toegewezen om zakelijk of persoonlijk afval op te halen. Aan het einde van de route rijd je met een volgeladen auto terug naar de oorspronkelijke locatie om het afval op de vuilnisbelt te storten. Dit is het begin van de rest van het proces om ervoor te zorgen dat alle afvalproducten nieuw leven krijgen! Dit betekent dat de chauffeur ervoor moet zorgen dat de omgeving elke dag schoon wordt gehouden.

Bij Renewi ben je altijd een chauffeur en belader. Dit betekent dat u elke dag een of twee andere chauffeurs / laders moet helpen. Chauffeurs die bij Renewi werken omschrijven de werksfeer als een familiebedrijfssfeer en werken als zeer professioneel. Zie je jezelf werken in een modern bedrijfsteam dat kan helpen het milieu schoon te houden? Dan is de baan van de vrachtwagenchauffeur van Renewi iets voor jou!

Chauffeurs met een geldig rijbewijs C (E), rijbewijs, code 95 en natuurlijk humor! -U heeft een VCA-diploma, of bent er klaar voor (u kunt het diploma behalen via "Start People!"). U spreekt vloeiend Nederlands. -U heeft eigen vervoer om naar Amsterdam te gaan. - De handen uit de mouwen steken is een natuurlijk iets voor vrachtwagenchauffeurs zoals jij.

Renewi streeft ernaar een toonaangevend bedrijf voor afvalproductie te worden door een duurzame samenleving te promoten voor de belangrijkste belanghebbenden (klanten, werknemers, lokale gemeenschappen en aandeelhouders). Wat betekent "afvalproductie"? Bij Renewi richten ze zich op het halen van waarde uit afval, in plaats van het verbranden of dumpen van afval. Van de 14 miljoen ton afval die ze jaarlijks verwerken, wordt 89% gerecycled of gebruikt voor energieterugwinning. Ze hopen hierop voort te bouwen. Ze zijn van mening dat hun unieke waste-to-product-benadering consistent is met maatschappelijke en regelgevende ontwikkelingen. Deze methode biedt ook de meest kosteneffectieve oplossing voor effectief recycling en afvalbeheer.

  • Conform salarisnorm "CAO TLN" (194,14 Euro (1941) tot 15,36 Euro (2650). (Beroepsvracht) -25 vakantiedagen per jaar - Vakantiesalaris is 8,33% van het maandsalaris - pensioengevend - voltijds of deeltijds langdurig In termen van uitstekende prestaties kunnen een zeer goed team en clubadviseurs u helpen in uw carrière. Voor meer informatie kunt u bellen met 020-5803475.