Solliciteren

Schrijf je in voor arbeidsbemiddeling en solliciteer gericht op deze vacature.

Deze vacature bestaat helaas niet (meer).

Vrachtwagenchauffeur

Start People Transport BGV Eindhoven

Standplaats
Eindhoven
Opleiding
MBO 1/2
Vakgebied
Transport
Vacaturenummer
1AV0004843

Voor de afdeling Containers bij Baetsen in Son/Veldhoven, vlakbij Eindhoven, zijn wij op zoek naar een chauffeur die op pad gaat met een portaalwagen en aanhanger. Dit is afhankelijk van wel rijbewijs je hebt. Alleen C en interesse in CE, dit is zeker mogelijk! Met de beste voorwaarden heb je in een mum van tijd je CE rijbewijs in de pocket.

Je gaat op pad met een portaalsysteem om containers brengen, ophalen en lossen. Het is een vaste wagen met aanhanger (triangelsysteem). Het is een afwisselende baan, waarbij je de ene dag langere afstanden aflegt, de andere dag rijd je rondom je standplaats.

Het is intensief en fysiek werk, je hebt ongeveer 10 adressen op een dag. Je bent klantgericht ingesteld, want je hebt veel contact met bewoners of bedrijven. Je bent dus het visiteplaatje van Baetsen.

Het is een fulltime baan, met kans op een vaste aanstelling. Het salaris ligt tussen €12,41 en €15,36, afhankelijk van je ervaring.

Dit klinkt goed he, bel ons snel om een afspraak te maken zodat we je kunnen voorstellen bij de klant. En wie weet rij jij volgende week op een portaalwagen!

Je bent in het bezit van rijbewijs CE, code 95 en een digitale bestuurderskaart.
Je hebt ervaring met het werken met een portaalarmsysteem, of bereidt om dit te leren.
Je bent in bezit van VCA of je bent bereidt deze te behalen.
Je hebt een flexibele en klantgerichte instelling en je kunt zelfstandig werken.
Je bent een aanpakker, want een stevig werktempo wordt wel gewaardeerd.

Baetsen geeft de oplossing op het gebied van afvalverwerking en recycling, transport, kraanverhuur, containers, bouwstoffen, grond- en sloopwerken. Als echt familiebedrijf kent Baetsen korte lijnen.Maatschappelijk verantwoord ondernemen staat hoog in het vaandel. Cradle to cradle, groen ondernemen en een beter milieu zijn begrippen die bij Baetsen centraal staan.De Baetsen-Groep is in de afgelopen jaren uitgegroeid tot een onderneming van formaat. Baetsen beschikt over meer dan 150 trekkende eenheden. Voor alles op het gebied van transport, kraanverhuur, containers, recycling, bouwstoffen, grond- en sloopwerken heeft Baetsen de oplossing, voor bedrijven, gemeenten en particulieren.

Een functie met veel uitdaging en afwisseling
Je hebt een leuk team om je heen in een echt Brabants bedrijf
Salaris conform cao Beroepsgoederenvervoer
Er zijn opleidingsmogelijkheden via Start People Transport met goede voorwaarden.