Solliciteren

Schrijf je in voor arbeidsbemiddeling en solliciteer gericht op deze vacature.

Deze vacature bestaat helaas niet (meer).

Vrachtwagenchauffeur

Start People Transport BGV Eindhoven

Standplaats
Son En Breugel
Opleiding
MBO
Vakgebied
Transport
Vacaturenummer
1AV0004820

Vroeg beginnen, maar op tijd weer thuis! Met het avondeten thuis en op tijd voor de sport! Veel onderweg, maar fysiek lekker bezig en elke dag weer een andere route waarbij je tóch de mogelijkheid hebt om leuke klantencontact op te bouwen. Dan is dit de baan voor jou!

Als distributie chauffeur bij deze eigen vervoerder, vervoer je producten – niet gekoeld, gekoeld en diepvries – van Lekkerland vanuit standplaats Son, vlakbij Eindhoven. Je gaat laden en lossen bij klanten van Lekkerland. Als visitekaartje van het bedrijf wordt er veel van je verwacht. Je rijdt heel zuidoost Nederland rond. Kruip jij graag achter het stuur bij dit familiaire bedrijf? Dan zoeken wij jou! Je werkt, fulltime of parttime, in een pool van Start People Transport. Lekkerland heeft een 4 daagse werkweek. Wil je meer of minder dagen werken, is dit zeker bespreekbaar. Het is werk voor langere tijd of in overleg voor bepaalde tijd. Op zaterdag wordt er middels een roulatierooster gewerkt. En het salaris? Dat start vanaf €12,78, afhankelijk van je ervaring.

Bij dit werk moet je wel vroege vogel zijn. In het slechtste geval is de aanvangstijd 03.15 uur, dus dan gaat de wekker vroeg af! Dit is uiteraard niet elke dag, maar het komt zeker voor.
Het fijne hieraan is wel dat je lekker op tijd thuis bent! Want een gemiddelde route duurt ongeveer 9 á 10 uur.

 • Je hebt een rijbewijs C (E) en code 95;
 • Je bent in het bezit van een digitale bestuurderskaart;
 • Je bent gemotiveerd, zelfstandig, en je bent stressbestendig;
 • Vroeg beginnen is voor jou geen probleem;
 • Je hebt graag klantcontact tijdens je werk;
 • Je doet er alles aan om een klant tevreden te houden;
 • Je maakt graag deel uit van een team

Lekkerland heeft een wagenpark van meer dan 150 vrachtwagens en sprinters, waarvan inmiddels de helft bestaat uit milieuvriendelijke multi-temperatuurwagens, en de vrachtwagens beschikken over 3 verschillende temperatuurzones; ongekoelde, verse gekoelde (tot +7C) en diepvriesproducten (tot -20C). Met drie distributiecentra is Lekkerland bij iedere klant in de buurt.Elk distributiecentrum van Lekkerland werkt met de modernste systemen voor Warehouse Management. In combinatie met een uitstekend presterende wagenpark zijn dat sterke punten voor een probleemloze en betrouwbare uitlevering van bestellingen. Operationele topprestatie en 100 procent service, dat is de verwachting die de klanten dagelijks van Lekkerland hebben. Deze verwachting maken zij, met behulp van jouw inzet, graag waar.Start People Transport biedt jou volop kansen en ontwikkelingsmogelijkheden voor je carrière. We investeren in vakopleidingen en bijscholing. Je kunt dus doorgroeien tot allround ervaren chauffeur. En met onze online planning koppelen we je in no time aan een opdrachtgever!

 • Salaris conform GIL-CAO
 • Fijn werksfeer en goed materieel
 • Loopbaanbegeleiding via Start People Transport
 • Flexibiliteit om je werk te combineren met privé.
 • Mogelijkheden tot bijscholing Code-95