Solliciteren

Schrijf je in voor arbeidsbemiddeling en solliciteer gericht op deze vacature.

x Bestandstype doc, docx, pdf van maximaal 3 MB

Upload hier jouw cv. Dit is je visitekaartje voor ons én voor opdrachtgevers waar we je voorstellen. Je kunt een foto opnemen op je cv, maar als je dit niet doet heeft dit geen negatieve gevolgen voor je sollicitatie. Als je een foto opneemt in je cv dan geef je Start People – én de bedrijven die horen bij USG People Holdings BV. - toestemming om deze te verwerken en te verstrekken aan (potentiële) opdrachtgevers.

Jouw gegevens worden gebruikt voor arbeidsbemiddeling, dit vindt deels geautomatiseerd plaats. In ons privacy statement kun je nalezen hoe wij jouw gegevens verwerken.

Vrachtwagenchauffeur

Start People Transport BGV Eindhoven

Standplaats
Hoofddorp
Opleiding
MBO 1/2
Vakgebied
Transport
Vacaturenummer
1AV0004855

Wil jij werken bij het nummer 1 postbedrijf in Nederland en ben jij in het bezit van een CE rijbewijs? Dan ben je bij PostNL in Den Bosch op het juiste adres!

De werkzaamheden bij PostNL Den Bosch als CE chauffeur bestaan uit het rijden van post-ritten. De post-ritten rijd je in de dag, middag, avond of 's-nachts. Je rijdt ook pendelritten met de oranje witte wagen van PostNL.

De ritten bestaan uit 9 á 10 uur per dag. Je hebt dag-, middag en avond/nacht-ritten.
Het salaris bij PostNL is marktconform. Deze vacature is voor fulltime dienstverband.
Bij goed functioneren is overname zeker mogelijk.
Er wordt je dan een contract voor bepaalde tijd geboden.

Wat wel bij deze functie hoort zijn de weekenden, zaterdag en zondag. Daarentegen heb je natuurijk door de weeks wel lekker wat dagen vrij!

Voor de baan bij PostNL is het belangrijk dat je fysiek sterk bent. Het is wenselijk dat je representatief bent, aangezien je veel in contact komt met burgers.

  • Je bent in het bezit van een CE rijbewijs, een Code 95 en een digitale bestuurderskaart
  • Je hebt ervaring met het rijden van een trekker oplegger

PostNL bezorgt dagelijks zo’n 800.000 pakketten en 7 miljoen brieven. Al 220 jaar zorgt PostNL ervoor dat de post betrouwbaar en bereikbaar is in Nederland. Met ruim 38.000 medewerkers in dienst is PostNL een van de grootse particuliere werkgevers van Nederland.

  • Goed materieel
  • Prettige werkfseer en fijne collega's
  • Wisselende werktijden
  • Goed salaris ( tussen de EUR 1900 en EUR 2500 bruto per maand)
  • Nascholingsmogelijkheden voor code 95