Solliciteren

Schrijf je in voor arbeidsbemiddeling en solliciteer gericht op deze vacature.

x Bestandstype doc, docx, pdf van maximaal 3 MB

Upload hier jouw cv. Dit is je visitekaartje voor ons én voor opdrachtgevers waar we je voorstellen. Je kunt een foto opnemen op je cv, maar als je dit niet doet heeft dit geen negatieve gevolgen voor je sollicitatie. Als je een foto opneemt in je cv dan geef je Start People – én de bedrijven die horen bij USG People Holdings BV. - toestemming om deze te verwerken en te verstrekken aan (potentiële) opdrachtgevers.

Jouw gegevens worden gebruikt voor arbeidsbemiddeling, dit vindt deels geautomatiseerd plaats. In ons privacy statement kun je nalezen hoe wij jouw gegevens verwerken.

Vrachtwagenchauffeur

Start People Transport BGV Amsterdam

Standplaats
Utrecht
Opleiding
MBO
Vakgebied
Transport
Vacaturenummer
1AV0003885

Vind jij niets leuker dan je vracht te verslepen met een pompwagen? Wil je werken bij een bedrijf waar 24/7 aan de slag kunt? Dan is G. Kuijf op zoek naar jou!

Je dag begint, je gaat naar boven om je rit voor de dag op te halen. Het bedrijf heeft alles klaar staan zodat je goed kunt beginnen aan je eerste rit. Nadat je de auto auto instapt ga je gelijk richting je eerste klant. Je bezoekt bedrijven op verschillende allerlei verschillende bedrijfstereinen. Je levert veelal auto en motor onderdelen en je komt langs kantoorpanden. Hier kan je vaak makkelijk met je vrachtwagen komen. Samen met je pompwagen haal je de spullen uit je wagen en lever je deze bij de klant. De klanten zijn te vinden door het het hele land. Je zult echter het meest rijden in de regio's Amsterdam en Utrecht met soms een uitstapje naar Duitsland.

Het contact gaat snel bij G.Kuijf de lijntjes zijn kort als je iets wilt weten kun je altijd naar de planning lopen. De werkdagen zijn van maandag tot zondag zowel op de dag of in de nacht. Als je in de nacht of in het weekend gaat werken krijg je een toeslag op je uurloon en dat betekend dat je een stuk meer zal verdienen! Daarnaast zijn er mogelijkheden om van bakwagenchaffeur door te groeien naar trailerchauffeur!

Als een chauffeur bij G. Kuijf wilt zijn moet je:

 • Eigen vervoer hebben (om op de standplaats in Maarsenbroek te komen)
 • Het niet erg vinden om minimaal 40 en soms wel 50 uur in de week te maken
 • Willen rijden in de nacht en soms in het weekend
 • In staat zijn fysiek redelijk zwaar werk te verrichten (pompwagen)
 • In bezit zijn van rijbewijs C(E) met geldige code 95 + bestuurderspas
 • De Nederlandse taal machtig zijn

In de jaren 20 is opa G. Kuijf met paard en wagen begonnen en bracht de melkbussen van de boerderij naar de fabriek. Na het pensioen van Opa kent het bedrijf vanaf 1996 een derde generatie met de 2 broers Jan en Gerard aan het roer. In 1958 nam zijn zoon G. Kuijf het bedrijf in Laagnieuwkoop over. In de loop van de tijd groeide het bedrijf uit en werd er gestart met veetransport en met stukgoedvervoer voor o.a. van Gend en Loos.

In 1989 zijn Jan en Gerard een maatschap met hun vader begonnen. Al snel werd de locatie op Laagnieuwkoop in Kockengen te klein en in 1991 is het bedrijf verhuisd naar de Maarssenbroeksedijk in Utrecht. Dit is nog steeds de huidige locatie.

 • Salaris volgens het BGV CAO (€12,14 tot €15,36)
 • Vakantiegeld ter waarde van 8,33% over het maandsalaris
 • Pensioenopbouw na 26 gewerkte weken
 • Toeslagen voor onregelmatige uren en in het weekend
 • Een fulltime baan
 • Mogelijkheid tot doorgroeien d.m.v. bijvoorbeeld bijscholing of het E achter C
 • Grote kans op vaste aanstelling bij goed functioneren

Geïnteresseerd? Bel voor meer info naar 020-5803475 of solliciteer direct met onderstaande button!