Solliciteren

Schrijf je in voor arbeidsbemiddeling en solliciteer gericht op deze vacature.

Deze vacature bestaat helaas niet (meer).

Vrachtwagenchauffeur

Start People Transport BGV Amsterdam

Standplaats
Amsterdam
Opleiding
MBO 1/2
Vakgebied
Transport
Vacaturenummer
1AV0018095

Werken bij de gemeente Amsterdam is een eer en een uitdaging. Waarom?

Omdat werken voor onze hoofdstad betekent dat jij iets kan terug doen voor de stad. Met honderden duizenden mensen kan het nogal vies worden. Daarom ben jij van essentiële waarde voor Amsterdam. Omdat de vrachtwagenchauffeurs bij de gemeente Amsterdam elke dag op pad gestuurd worden om het huisvuil van de bewoners op te pikken en in de wagen te gooien. Daarna stort je dit weer op de stortplaats. Zo ga jij iedere dag met collega's op pad om de straten telkens weer iets mooier te maken.

Maar je doet dit werk niet alleen voor de Amsterdammers. Je doet het ook voor jezelf. Want deze baan staat goed op het CV, levert ook nog eens een aardig zakcentje op en het is bovenal ontzettend gezellig in het team. Omdat je vaker de wagen in stapt met dezelfde collega's ga je ook nog eens goede vriende maken. En wat ook mooi is? De uren! Geen dagen weg van huis of thuiskomen om 4:00 in de ochtend. Je werkt van vroeg in de ochtend tot in de middag. Genoeg tijd dus voor jouw eigen leven.

Hebben we jou warm gemaakt voor een baan als vrachtwagenchauffeur bij de Gemeente Amsterdam? Bel dan naar 020-5803475 of mail naar 7615@startpeople.nl voor meer informatie.

Hopelijk tot snel!

  • Geldig rijbewijs C, code 95 en bestuurderspas
  • Je bent van 1990 of later (hantering P90 norm, mocht je vragen hebben waarom er op leeftijd geselecteerd wordt, neem contact met ons op)
  • Fysiek zwaar werk is geen probleem en je kent de hoofdstad als geen ander (je woont zelfs het liefst in de buurt van Amsterdam)
  • Beschikbaar voor 36 uur in de week
  • VOG kun jij gemakkelijk aan komen

De gemeente Amsterdam is een mooie werkgever met goede arbeidsvoorwaarden. Je kunt er je talenten ontwikkelen en carrière maken. Daarnaast is een goede balans tussen je privéleven en je werk belangrijk voor de gemeente. Niet voor niets staat de gemeente Amsterdam in de top 50 van beste werkgevers van Nederland! Je leert tijdens het uitvoeren van de job, jouw mooie hoofdstad goed kennen, want je kan in verschillende stadsdelen worden ingezet.

Je werkt van maandag tot vrijdag.
Je werkt vaak tussen 6:30 uur en 15:30 en er wordt verwacht dat je flexibel kan worden ingezet.

Salaris tussen 13.05 / 13.54 Hier komen nog toeslagen bij
8,33% vakantiegeld
Reiskostenvergoeding € 0.06 per KM. Met een max. van €3.60 per dag. (Mocht parkeren en P+R nodig zijn, vraag naar de mogelijkheden)
Toeslag op uren buiten normale werktijden en in het weekend
Pensioenopbouw na 26 gewerkte weken.
Een fulltime of parttime functie
In eerste instantie werk je in tijdelijk dienstverband, maar een vaste aanstelling bij goed functioneren gebeurt regelmatig
Een zeer gezellig team om in te werken en club intercedenten om jou bij te staan bij jouw carrière.

Wil je meer informatie of solliciteren? Bel dan naar 020-5803475.

De procedure is als volgt, je zal worden uitgenodigd door ons, op intake komen, bij positief resultaat word er een gesprek ingepland bij de klant en zul je snel kunnen gaan starten. Positief toch?