Solliciteren

Schrijf je in voor arbeidsbemiddeling en solliciteer gericht op deze vacature.

x Bestandstype doc, docx, pdf van maximaal 3 MB

Upload hier jouw cv. Dit is je visitekaartje voor ons én voor opdrachtgevers waar we je voorstellen. Je kunt een foto opnemen op je cv, maar als je dit niet doet heeft dit geen negatieve gevolgen voor je sollicitatie. Als je een foto opneemt in je cv dan geef je Start People – én de bedrijven die horen bij USG People Holdings BV. - toestemming om deze te verwerken en te verstrekken aan (potentiële) opdrachtgevers.

Jouw gegevens worden gebruikt voor arbeidsbemiddeling, dit vindt deels geautomatiseerd plaats. In ons privacy statement kun je nalezen hoe wij jouw gegevens verwerken.

Vrachtwagenchauffeur

Start People Transport BGV Eindhoven

Standplaats
Utrecht
Opleiding
MBO 1/2
Vakgebied
Transport
Vacaturenummer
1AV0004973

Altijd al in een knalgele vrachtwagen willen rijden? Word jij ook blij als jou pakketje wordt geleverd? Ben je juist op zoek naar een baan waar je mensen blij maakt met hun de bestelde pakketjes? Dan is dit de baan voor jou!

Als chauffeur bij DHL Den Bosch werk je de ene week overdag en de andere week in de nacht. Deze planning is vooraf met je afgestemd! De combinatie maakt deze baan afwisselend! De begintijden in de dagdienst zijn tussen 7.30 en 9.00 uur en eindigt tussen 16.00 en 18.30 uur. De nachtdienst start tussen 20.00 en 22.00 uur en eindigt tussen 6.00 en 7.00 uur.

Het uurloon, afhankelijk van je ervaring is tussen €13,38 en € 14,86 bruto per uur. Dit is zonder de toeslagen waar je recht op hebt (overwerk en nachttoeslagen)! Ook betalen zij reiskosten.

Je hebt een rijbewijs CE met code 95 en een digitale bestuurderskaart,
Werken in wisselende diensten vind je geen probleem, denk aan dag en nacht.
Je bent gemotiveerd en zelfstandig ingesteld en je hebt niet snel last van stress.
Klanttevredenheid vind je belangrijk,
Je werkt graag in een hecht team.

DHL is wereldwijd de Nr. 1 logistieke dienstverlener en zij groeit nog steeds elk jaar. In Nederland is DHL Parcel de specialist in goederenvervoer aan bedrijven en consumenten. Van kleine pakketten tot pallets. Elke dag daagt zij zichzelf uit om de dienstverlening te verbeteren. Met 136 depots en 15 terminals en sorteercentra verspreid over Nederland is er altijd een DHL vestiging bij in de buurt. De gele busjes en vrachtwagens met rode letters zie je overal rijden, over heel de wereld.

Goede arbeidsomstandigheden,
Een rooster die ruimschoots van te voren bekend is,
Een prettige en collegiale werksfeer,
Nascholingsmogelijkheden voor code 95
Goede begeleiding in de inwerkperiode,
Een vaste baan met kans op vaste aanstelling