Solliciteren

Schrijf je in voor arbeidsbemiddeling en solliciteer gericht op deze vacature.

x Bestandstype doc, docx, pdf van maximaal 3 MB

Upload hier jouw cv. Dit is je visitekaartje voor ons én voor opdrachtgevers waar we je voorstellen. Je kunt een foto opnemen op je cv, maar als je dit niet doet heeft dit geen negatieve gevolgen voor je sollicitatie. Als je een foto opneemt in je cv dan geef je Start People – én de bedrijven die horen bij USG People Holdings BV. - toestemming om deze te verwerken en te verstrekken aan (potentiële) opdrachtgevers.

Jouw gegevens worden gebruikt voor arbeidsbemiddeling, dit vindt deels geautomatiseerd plaats. In ons privacy statement kun je nalezen hoe wij jouw gegevens verwerken.

Vrachtwagenchauffeur

Start People Transport BGV Eindhoven

Standplaats
Geldermalsen
Opleiding
MBO 1/2
Vakgebied
Transport
Vacaturenummer
1AV0010740

Zoek je een baan als vrachtwagenchauffeur waarbij je vaste werktijden hebt? Wil jij werken bij een modern bedrijf met goed apparatuur? Altijd al je E achter C willen halen? De mogelijkheden zijn er! Wij gaan graag met je in gesprek en bespreken de mogelijkheden onder het genot van een kop koffie!

Voor onze klant, gevestigd in Geldermalsen, zijn wij op zoek naar een vrachtwagenchauffeur. Het bedrijf biedt verschillende soorten werktijden en functies aan.

Het mooie aan dit bedrijf zijn de flexibele werktijden die zij aanbieden. Zo kan je makkelijk gezin, sport of hobby combineren met het werk.. Er is een mogelijkheid om zowel 's ochtends, s ‘middags als s ‘nachts aan het werk te zijn. Bij deze diensten zijn ook parttime mogelijkheden.

Een mooie baan met veel zelfstandigheid in een dynamische omgeving bij een stabiel en gerenommeerd transportbedrijf. Een modern wagenpark wat voorzien is van navigatie, automaat en boardcomputer. Je krijgt bedrijfskleding verstrekt wat bijdraagt aan een herkenbare en representatieve uitstraling.

Afhankelijk van het transport zijn de werktijden als volgt:
Dagdiensten tussen 09.00 / ca. 19.00 uur
Middagdiensten tussen 15:00 tot ca. 03:00 uur
Nachtdiensten tussen 23:30 - ca. 9:30 uur.

Salaris is conform cao TLN en start vanaf €11,40, De inschaling is afhankelijk van de rij ervaring en type rijbewijs.

Je bent in het bezit van een rijbewijs C (E) rijbewijs, code 95 en digitale bestuurderskaart
Je zoekt een baan met afwisselende werktijden en bent daardoor flexibel inzetbaar
Je bent in bezit van ADR of je wil deze gaan halen
Klantcontact vind je belangrijk tijdens je werk.
Je vind het belangrijk om je werk goed uit te voeren en dienstverlening staat hoog in het vaandel voor je
Je woont in een straal van 30 km van Geldermalsen

Onze klant is een familiebedrijf en heeft al ruim 100 jaar ervaring in de distributie. Met ruim 100 ritten per dag zijn ze een van de grootste spelers binnen de distributie. Als transportbedrijf onderscheiden ze zich van de rest door hun kwaliteit, soliditeit en continuïteit.
Klanttevredenheid staat bovenaan. Dat bereik je alleen met medewerkers die inzet en betrokkenheid tonen. En die bovenal plezier in hun werk hebben. Ambitieus en streven naar klantvriendelijkheid op alle niveaus is dan ook elke dag het doel. Van expeditiemedewerker tot de manager die de betaling moet accorderen. Trots op de inzet en het gevoel 'altijd alles in één keer goed' wat door iedereen wordt gedragen.

Goed salaris conform cao BGV
Goede loopbaanbegeleiding met je eigen consultant
Leuke en informele werksfeer
Scholingsmogelijkheden
Bij goed functioneren is er kans op een vast contract