Solliciteren

Schrijf je in voor arbeidsbemiddeling en solliciteer gericht op deze vacature.

x Bestandstype doc, docx, pdf van maximaal 3 MB

Upload hier jouw cv. Dit is je visitekaartje voor ons én voor opdrachtgevers waar we je voorstellen. Je kunt een foto opnemen op je cv, maar als je dit niet doet heeft dit geen negatieve gevolgen voor je sollicitatie. Als je een foto opneemt in je cv dan geef je Start People – én de bedrijven die horen bij USG People Holdings BV. - toestemming om deze te verwerken en te verstrekken aan (potentiële) opdrachtgevers.

Jouw gegevens worden gebruikt voor arbeidsbemiddeling, dit vindt deels geautomatiseerd plaats. In ons privacy statement kun je nalezen hoe wij jouw gegevens verwerken.

Vrachtwagenchauffeur ADR

Start People Transport BGV Rotterdam

Standplaats
Rotterdam
Opleiding
MBO 1/2
Vakgebied
Transport
Vacaturenummer
1AV0043201

Wil jij graag werken bij een informele organisatie waar je veel uren kan draaien en voor het avondeten nog thuis kunt zijn? Lees dan snel verder! Bij de functie als vrachtwagenchauffeur vervoer jij tankcontainers naar klanten en geniet je ondertussen van het uitzicht. Hierbij ga je aan de slag vanuit de standplaats in Rotterdam. Een werkdag bij Vos Logistics zal er voor jou als volgt uit gaan zien:

Je start je werkdag om 05:00 uur met een hete kop koffie en een gezellig praatje met je collega's. Tegelijkertijd zal de planning worden doorgenomen, zodat jij precies weet wat jou vandaag te wachten staat. Zodra je je koffie op hebt, check je of jouw wagen schoon is en of je beschikt over de juiste papieren. Daarna kun je gaan rijden naar je eerste klant. Eenmaal aangekomen bij de klant laad/los je zowel vloeibare als vaste ADR-stoffen. Wanneer je hiermee klaar bent, rijd je naar je volgende klant. Wanneer je langs alle klanten op je planning geweest bent, rijd je de wagen terug naar de standplaats. Binnen deze functie ben je veel op de weg te vinden en hoef je niet fysiek aan de slag te gaan. Bovendien ben je voor het avondeten thuis, wat laat zien dat er een goede verhouding is tussen werk en privé. Word jij hier enthousiast van? Wacht dan niet en solliciteer meteen!

Heb jij net je ADR-certificaat behaald en wil je het vak leren of ben jij een tankchauffeur met jarenlange ervaring? Wij kunnen jou op weg helpen! Herken jij jezelf in onderstaande punten en wil je graag meer weten over de vacature? Neem dan contact op met één van de medewerkers van Start People Rotterdam op 010-4950508.

 • Je beschikt over een geldig ADR-certificaat of bent bereid deze te behalen;
 • Je hebt een CE-rijbewijs, geldige code 95 en bestuurderskaart;
 • Je bent woonachtig om en nabij de omgeving, Rotterdam, Den Haag, Leiden, Zoetermeer of Delft;
 • Je bent fulltime beschikbaar;
 • Je staat open voor overnachtingen;
 • Je beschikt over eigen vervoer om naar werk te komen.

De vrachtwagenchauffeurs van Vos Logistics zijn een belangrijk onderdeel voor het bedrijf. Jij als nieuwe chauffeurs krijgt namelijk een uitgebreid inwerktraject van Vos Logistics. Bij goed functioneren kan je vast worden overgenomen.

Bij Vos Logistics kom je te werken in een prettige en veilige werkomgeving. Zij bieden jou:

 • Een salaris tussen de €2.300 en €3.000 bruto per maand (op basis van ervaring);
 • Werken in een modern wagenpark;
 • Werken in een fulltime dienstverband;
 • Bij goed functioneren mogelijkheid tot een contract voor onbepaalde tijd.

Werken bij Start People Transport betekent voor jou:

 • Jouw salaris nauwkeurig uitbetaald, wekelijks of vierwekelijks. Aan jou de keuze!;
 • 8,33% vakantiegeld, opbouw van verlofuren en pensioenopbouw na 6 maanden;
 • Werken bij de leukste en grootste transportbedrijven van Nederland;
 • Wij helpen jou een leuke, vaste baan te vinden;
 • Volop doorgroeimogelijkheden;
 • Wij luisteren naar jouw wensen en eisen en staan altijd voor je klaar.

Als je interesse hebt in deze fulltime vacature of in een andere full- of parttime vacature, neem dan contact op met Robin Arain op telefoonnummer 0683071270, zodat jullie met elkaar kunnen sparren over de mogelijkheden die wij jou te bieden hebben.