Solliciteren

Schrijf je in voor arbeidsbemiddeling en solliciteer gericht op deze vacature.

x Bestandstype doc, docx, pdf van maximaal 3 MB

Upload hier jouw cv. Dit is je visitekaartje voor ons én voor opdrachtgevers waar we je voorstellen. Je kunt een foto opnemen op je cv, maar als je dit niet doet heeft dit geen negatieve gevolgen voor je sollicitatie. Als je een foto opneemt in je cv dan geef je Start People – én de bedrijven die horen bij USG People Holdings BV. - toestemming om deze te verwerken en te verstrekken aan (potentiële) opdrachtgevers.

Jouw gegevens worden gebruikt voor arbeidsbemiddeling, dit vindt deels geautomatiseerd plaats. In ons privacy statement kun je nalezen hoe wij jouw gegevens verwerken.

Vrachtwagenchauffeur Afval Gemeente

Start People Transport BGV Amsterdam

Standplaats
Amsterdam
Opleiding
MBO 1/2
Vakgebied
Transport
Vacaturenummer
1AV0018095

Werken in Amsterdam voor de Gemeente is interessant en bied perspectief, vele gingen jou voor!

Als vrachtwagenchauffeur bij de Gemeente is het belangrijk dat jij je inzet voor het grote doel, namelijk: Het schoonhouden van de mooie stad Amsterdam. In Amsterdam gaat het leven langzaam door, Corona is er maar de Amsterdammers hebben nog steeds veel afval wat gerecycled moet worden. Jij bent iemand die graag fysiek hard werkt en een visitekaartje is voor de Gemeente Amsterdam.

Ben jij op zoek naar een uitdagende baan? Houd je er van om te rijden en om in de buitenlucht te werken? Wij hebben de baan voor jou! Jij kan per direct aan de slag als allround chauffeur / belader voor uur per week voor de Gemeente Amsterdam. Wat ga je doen? Als allround chauffeur / belader ben je samen met je collega’s verantwoordelijk voor het inzamelen van het huishoudelijk afval in de wijken van de Gemeente Amsterdam. Je doet dit volgens het protocol voor het inzamelen van afval. Je ruimt het afval in de wijk op. Dit alles zal voornamelijk gebeuren met een kraakperswagen. Verder ben je het aanspreekpunt voor de burgers van de Gemeente Amsterdam bij vragen of klachten in de wijk. Verder zorg je voor het schoonmaken van de vuilniswagen aan het einde van de dag. Daarnaast zal er gerouleerd worden in het beladen.

Hebben we jou warm gemaakt voor een baan als vrachtwagenchauffeur bij de Gemeente Amsterdam? Bel dan naar 020-5803475 of mail naar 7615@startpeople.nl voor meer informatie.

Een C rijbewijs, code 95 en een bestuurderspas.
Goede kennis van de stad Amsterdam
Fysiek sterk
Enthousiast
Minimaal een jaar ervaring op de vrachtwagen

Waarom werken bij Amsterdam?

Werken voor de gemeente betekent werken voor een bestuur dat ruim 850.000 Amsterdammers vertegenwoordigt. Dat doe je samen met veertienduizend verschillende collega’s.

Verschillend in werk, leeftijd, afkomst, karakter, dromen, hobby’s. Dat is belangrijk voor de organisatie. Al die verschillende gezichtspunten en talenten zorgen voor betere resultaten voor de stad.

Amsterdam aantrekkelijk maken
Als je voor Amsterdam werkt, werk je voor de 1 miljoen mensen maar ook voor je buurman die graag een bloemperkje voor zijn deur wil. Samen met Amsterdammers zorgen we dat Amsterdam een aantrekkelijke hoofdstad is en blijft. Om er te wonen, te werken, te bezoeken en er naar school te gaan.

Dichtbij de Amsterdammers
Je moet je steeds kunnen aanpassen in jouw werkveld. Want iedere vier jaar waait er een nieuwe wind vanuit de politiek. En er zijn veel uiteenlopende belangen die regelmatig botsen. We moeten steeds sneller inspelen op vragen van bewoners en ondernemers. Daarom proberen we minder in regels te denken en meer in oplossingen. En laten we onze diensten en producten meer aansluiten op hun behoeftes.

Je werkt van maandag tot en met vrijdag. Je werkt meestal tussen 6.30 uur en 15.30 uur en je kunt flexibel inzetten. Er is een aanvullende toelage voor het salaris tussen 13.05 / 13.54 8,33% van het vakantiegeld Een reiskostenvergoeding van 0,06 euro per kilometer. Maximaal 3,60 euro per dag. (Indien parkeren en P + R verplicht zijn, informeer dan bij de mogelijkheid) Tijdtoeslagen buiten de normale werktijden en in het weekend Het pensioen wordt uitbetaald na 26 weken werken. Fulltime of parttime functies In eerste instantie werk je tijdelijk, maar je maakt regelmatig vaste aanstellingen met goede prestaties Een zeer goed team en clubadviseurs zullen je bijstaan in je carrière.

Solliciteer direct bij ons en dan kunnen wij je meer vertellen!