4 stappen desktop
Sollicitatie flow 2

Solliciteren

Schrijf je in voor arbeidsbemiddeling en solliciteer gericht op deze vacature.

x Bestandstype doc, docx, pdf van maximaal 3 MB

Upload hier jouw cv waarmee je je optimaal presenteert aan ons en aan (potentiële) opdrachtgevers. Het al dan niet opnemen van een foto in je cv geschiedt op basis van vrijwilligheid en heeft geen negatieve consequenties. Door het uploaden van een cv met foto verleen je toestemming aan Start People en haar concernvennootschappen om deze te verwerken en te verstrekken aan (potentiële) opdrachtgevers.

Jouw gegevens worden gebruikt voor arbeidsbemiddeling, welk proces deels geautomatiseerd plaatsvindt. In ons privacy statement kun je nalezen op welke wijze wij jouw gegevens verwerken.

Vrachtwagenchauffeur Afval Rotterdam

Start People Transport BGV Rotterdam

Standplaats
Rotterdam
Opleiding
MBO
Vakgebied
Transport
Vacaturenummer
1AV0005211

Het mooie van de vacature is het feit dat je buiten werkt, altijd thuis bent voor het avondeten bent, veel samen en gezellig werkt en niet meer naar de sportschool hoeft!

Jij bent sterk, slim en je vind lachen belangrijk. Je rijd op de vuilniswagen door Rotterdam heen. Niets houd jou tegen om je taak te volbrengen. Samen met je collega's ben je op pad om mooi werk te verrichten.

Het is belangrijk dat je breed inzetbaar bent en altijd samen kijkt met je team waar je het beste inzetbaar bent.

Je zult gekoppeld worden aan een mede kraakpers chauffeur/belader, zodat jullie wisselen achter het stuur en het uiteraard wat gezelliger is. Je rijd bijvoorbeeld om de dag of wisselt op de helft van de dag af met elkaar. De starttijd zal plaats vinden tussen 07:00 en 07:30 uur en je eindtijd zal tussen 15:00 en 18:00 uur liggen. Je werkt als vrachtwagenchauffeur van maandag tot en met vrijdag en zult niet meer dan 55 uur draaien per week. Er kan in overleg een inhaal zaterdagen bij zitten. Dit prachtige werk wordt gekenmerkt door afwisseling in het type wagen en de plek waar je gaat rijden en collegialiteit. Je krijgt de ruimte jezelf te ontwikkelen in de verschillende functies zoal in bijvoorbeeld kraakpers of haak en portaalwagen rijden.

Het is belangrijk om te weten dat jij in deze periode ontzettend belangrijk zal zijn. Want ondanks de Coronacrisis moet Nederland wel gewoon schoon blijven. En jij gaat daar een bijdrage aan leveren!

Vanuit onze uitzendkrachten die bij dit bedrijf werken krijgen wij altijd te horen dat het ontzettend leuk werk is vanwege de gezelligheid, de werktijden maar dat het fysiek wel zwaar is. Maar heel goed te doen.

Zodra je deze vacature interessant vind kan je reageren, zodra je reageert kunnen wij jou uitnodigen en zal er een gesprek volgen bij ons en daarna bij deze organisatie, Binnen een week zou je hier al aan de slag kunnen zijn?

Interessant? Reageer dan nu!

Code 95 en digitale bestuurderspas in bezit
Rijbewijs CE is een pré
Goede lichamelijke conditie, je vaak in en uit de wagen kunnen klimmen
Wonend in Rotterdam of omstreken

Het bedrijf waar je gaat werken is een innovatieve onderneming en zit in de top van de Nederlandse afvalbedrijven op het gebied van duurzaamheid.
Zij hebben als organisatie oog voor sociale participatie en bieden arbeidskansen voor mensen die anders niet zo snel een baan kunnen vinden. Door de veelzijdigheid aan werk op verschillende doe- en denkniveaus heeft het bedrijf een grote diversiteit aan medewerkers. Groei en mens staan bij hun centraal. Door opleiding en training kan iedereen zich verder ontwikkelen. Tot bijvoorbeeld CE chauffeur of binnen andere functies binnen het bedrijf als planner.

Mooi salaris, namelijk minimaal D4! 2200 tot 2500 euro bruto per maand!
Geweldige secundaire voorwaarden, kom langs en wij vertellen het je!
Geen sportschool meer nodig want je bent elke dag hard en fysiek bezig
Leuke sfeer, namelijk altijd in een groep werken en lekker informeel