Solliciteren

Schrijf je in voor arbeidsbemiddeling en solliciteer gericht op deze vacature.

x Bestandstype doc, docx, pdf van maximaal 3 MB

Upload hier jouw cv. Dit is je visitekaartje voor ons én voor opdrachtgevers waar we je voorstellen. Je kunt een foto opnemen op je cv, maar als je dit niet doet heeft dit geen negatieve gevolgen voor je sollicitatie. Als je een foto opneemt in je cv dan geef je Start People – én de bedrijven die horen bij USG People Holdings BV. - toestemming om deze te verwerken en te verstrekken aan (potentiële) opdrachtgevers.

Jouw gegevens worden gebruikt voor arbeidsbemiddeling, dit vindt deels geautomatiseerd plaats. In ons privacy statement kun je nalezen hoe wij jouw gegevens verwerken.

Vrachtwagenchauffeur bij G.Kuijf

Start People Transport BGV Amsterdam

Standplaats
Utrecht
Opleiding
MBO
Vakgebied
Logistiek
Vacaturenummer
1AV0003885

Hou jij van lekker onderweg zijn en je klanten blij te maken met hun bestelde pakketten? Vind jij het niet erg om 24/7 ingezet te worden? Beschik jij over rijbewijs C en/of CE? Lees dan snel verder.

Wij zijn op zoek naar vrachtwagenchauffeurs voor G.Kuijf, een groot bedrijf met een familie sfeer.

Jouw werkdag begint met het ophalen van je pallets waarop de spullen die dag afgeleverd moeten worden staan Alles is voorbereid en klaar gemaakt zodat jij de spullen kan gaan afleveren. Voor je vertrekt neem je eerst contact op met de eerste klanten van die dag zodat jij kan doorgeven hoe laat ze je kunnen verwachten. Dat wordt weer een mooie dag. De spullen die jij aflevert zijn vaak auto onderdelen of essentiële voorwerpen voor op kantoor. De plekken waar jij komt zijn meestal goed te bereiken met de vrachtwagen en ook heb je een pompwagen bij de hand. Dit maakt het een stuk gemakkelijker om de pallets uit de auto halen en soms kan iemand ook wellicht een handje helpen. Je zal met name leveren in Utrecht en Noord-Holland.

Denk jij na het lezen van bovenstaande: Ja dat is mijn nieuwe baan als vrachtwagenchauffeur! Lees dan snel verder.

Jij bent:

  • in het bezit van rijbewijs C en/of CE, een geldige code 95 en bestuurderspas;
  • in het bezig van eigen vervoer om op de zaak te komen en je woont binnen een straal van 30 min van Maarssenbroek vandaan;
  • beschikbaar om in de nacht en de weekenden te kunnen werken;
  • bereid om minimaal 40 uur te werken en soms zelf 50!;
  • fysiek fit om spullen te kunnen laden en lossen.

Transportbedrijf G.Kuijf & zonen B.V. is begonnen in de jaren 50. Zij zijn begonnen met het vervoeren van melkbussen van de boerderij naar de fabriek. Inmiddels zijn ze een stuk groter en vervoeren ze diverse producten in de BeNeLux. Hun kracht ligt hem in de persoonlijke aanpak naar klanten en de familie sfeer die heerst onder de werknemers.
Zij hebben een divers wagenpark welke bestaat uit bakwagens,, combinaties, trailers en ook chauffeurs die gespecialiseerd zijn in het bedienen van een laadkraan of kooiaap.

Wanneer jij aan de slag gaat als vrachtwagenchauffeur heb jij een leuke baan waar je veel uren kunt maken.

Daarnaast krijg jij ook:

  • een salaris tussen de €12,14 en €15,36 (afhankelijk van leeftijd en ervaring);
  • een vakantietoeslag per maand van 8,33%;
  • opbouw van pensioen na 26 gewerkte weken;
  • een minimum aantal uur van 40 per week;
  • een toeslag voor onregelmatige werktijden en weekenden.