Solliciteren

Schrijf je in voor arbeidsbemiddeling en solliciteer gericht op deze vacature.

Deze vacature bestaat helaas niet (meer).

Vrachtwagenchauffeur C

Start People Transport BGV Rotterdam

Standplaats
Hoofddorp
Opleiding
MBO
Vakgebied
Transport
Vacaturenummer
1AV0010779

Vind jij klantcontact leuk en geniet je als chauffeur van de momenten dat de koffie al klaarstaat en je even bijpraat op een van jouw vaste adressen? Kom werken als horeca distributiechauffeur bij Bidfood!

Jouw werkdag bij Bidfood start in het distributiecentrum in Hoofddorp. Daar laad jij de bakwagen in met de bestellingen van horecagelegenheden. Je controleert en temperatuurt de producten en als alles in orde is vertrek je naar de eerste stop van jouw route. Dat kan een restaurant of hotel zijn maar ook een sportclub. Dankzij jou kunnen deze zaken hun bezoekers en gasten heerlijke gekoelde en ongekoelde producten aanbieden. Deze producten bezorg jij vaak tot in de keuken, waardoor je de medewerkers bij jouw vaste stops goed leert kennen. Gezellig! Want dat betekent een praatje en kopje koffie. Jij bent klantvriendelijk ingesteld en helpt bij eventuele vragen. Jij laat keer op keer weer een blije en tevreden klant achter!

Aan het einde van de dag wanneer de routes zijn gereden lever jij de bakwagen weer netjes af bij het distributiecentrum in Hoofddorp. De rapportages gaan naar de teamleider en daar neem je nog even de dag door. Je bent vanochtend vroeg begonnen en dus ook weer vroeg thuis. Dat betekent nog meer dan genoeg tijd voor hobby, vrienden en gezin.
Lijkt het jou wat om van bakwagenchauffeur door te groeien naar trailer chauffeur? Start People Transport en Bidfood vinden jouw carrière belangrijk en zullen hier mee helpen.

  • Je hebt jouw rijbewijs C en geldige code 95
  • Je bent parttime beschikbaar
  • Max. woon-werkreistijd 45 min. (Je woont bijv. in Zoetermeer, Delft of Leiden).

Goede producten die tot in de keuken worden geleverd bij horecagelegenheden. Bidfood vindt een persoonlijke aanpak belangrijk. Daar draag jij als vrachtwagenchauffeur niet alleen aan bij met jouw service naar de klant, daar profiteer jij zelf ook van. Want extra persoonlijke aandacht en volop doorgroeimogelijkheden behoren tot aspecten die werken bij Bidfood zo leuk maken.

Als vrachtwagenchauffeur horecadistributie voor Bidfood ontvang jij:

  • Salaris: €12,62 en €15,36 bruto p.u. excl. toeslagen. (= €1900 ~ €2500 op basis van 40 u)

Werken als vrachtwagenchauffeur bij Start People Transport betekent voor jou:

  • Jouw salaris nauwkeurig uitbetaald, wekelijks of vierwekelijks. Aan jou de keuze!
  • 8% vakantiegeld, opbouw van verlofuren en pensioenopbouw na 6 maanden
  • Werken bij de leukste en grootste transportbedrijven van Nederland
  • Wij helpen jou een leuke, vaste baan te vinden
  • Volop doorgroeimogelijkheden
  • Wij luisteren naar jouw wensen en eisen en staan altijd voor je klaar

Solliciteer gemakkelijk en snel! Binnen 24 uur wordt er contact met jou opgenomen. Is er een klik en komen onze wensen overeen? Dan nodigen wij jou graag uit op ons kantoor. Bij een positief gesprek plannen wij een afspraak in bij Bidfood.

Liever gelijk telefonisch contact? Onze intercedent Robin Arain is te bereiken op telefoonnummer 015 - 213 29 65.