Solliciteren

Schrijf je in voor arbeidsbemiddeling en solliciteer gericht op deze vacature.

Deze vacature bestaat helaas niet (meer).

Vrachtwagenchauffeur C

Start People Transport BGV Rotterdam

Standplaats
Delft
Opleiding
MBO 1/2
Vakgebied
Transport
Vacaturenummer
1AV0023561

Werk jij graag in de buitenlucht en wil je voor het avondeten thuis zijn? Dan hebben wij de functie voor jou! Voor een grote organisatie in recycling zijn wij opzoek naar een vrachtwagenchauffeur C. Hierbij neem jij plaats achter het stuur op de kraakperswagen en trek je de wijk in om huisafval en bedrijfsafval op te halen. Je hebt meerdere stops waarbij je de containers vol papier aansluit op de wagen. Doormiddel van een mechanisch systeem zorg jij ervoor dat het afval in de wagen terecht komt. Dit doe je in samenwerking met je collega’s. Wil jij graag in een team werken en werk je graag in de buitenlucht? Solliciteer dan direct!

Als vrachtwagenchauffeur C beschik je over een digitale bestuurderspas en een geldige Code 95. Hierbij ben jij bereid om fysiek werk te verrichten. Hier kan je denken aan het verplaatsen van containers. Verder ben jij woonachtig in bijvoorbeeld Rotterdam, Den Haag, Alphen a/d Rijn en Leiden.
Jij wil graag full-time aan de slag.

Deze organisatie die bekend staat om haar innovatie en de wil om haar uitzendkrachten in vaste dienst te nemen heeft oog voor het maatschappelijk aspect van de samenleving. Zij vinden het belangrijk om de personeelsleden op te leiden en te begeleiden naar een mooie loopbaan in recycling.

Bij deze organisatie kan je ten minste D4 verdienen, 2200 tot 2500 euro bruto per maand!
Beschik jij over een flinke dosis ervaring? Dan is D6 mogelijk!