Solliciteren

Schrijf je in voor arbeidsbemiddeling en solliciteer gericht op deze vacature.

x Bestandstype doc, docx, pdf van maximaal 3 MB

Upload hier jouw cv. Dit is je visitekaartje voor ons én voor opdrachtgevers waar we je voorstellen. Je kunt een foto opnemen op je cv, maar als je dit niet doet heeft dit geen negatieve gevolgen voor je sollicitatie. Als je een foto opneemt in je cv dan geef je Start People – én de bedrijven die horen bij USG People Holdings BV. - toestemming om deze te verwerken en te verstrekken aan (potentiële) opdrachtgevers.

Jouw gegevens worden gebruikt voor arbeidsbemiddeling, dit vindt deels geautomatiseerd plaats. In ons privacy statement kun je nalezen hoe wij jouw gegevens verwerken.

Vrachtwagenchauffeur C

Start People Transport BGV Rotterdam

Standplaats
Breda
Opleiding
MBO 1/2
Vakgebied
Transport
Vacaturenummer
1AV0025965

Wil jij graag fysiek bezig zijn in de buitenlucht en wil je veel uren draaien? Lees dan snel verder! Bij deze functie rijd je samen met je collega rond op een kraakperswagen om de afvalstromen in te zamelen en te vervoeren naar onze eigen inzamellocaties. Jij als chauffeur houdt van afwisseling en bent dan ook bereid om als belader aan de slag te gaan. Jij en je collega wisselen elkaar hierbij af. Een werkdag bij Cyclus ziet er als volgt uit:

Je start je dag tussen 6:45 en 7:30 uur met een kop koffie en een gezellig praatje met je collega's. Tegelijkertijd wordt de planning besproken, zodat jij precies weet wat jou deze dag te wachten staat. Vervolgens vertrek je samen met je collega in de kraakperswagen naar je eerste stop. Wanneer je alle stops gehad hebt, rijd je de wagen terug naar de standplaats en zit jouw werkdag erop. Doordat je vroeg begint, ben je voor het avondeten weer thuis!

Doordat je de heerlijk buiten bezig bent, hoef je voor het fysieke aspect niet meer naar de sportschool! Verder kom je in aanmerking voor veel leermogelijkheden. Hierbij kan gedacht worden aan bijvoorbeeld via Start People je CE rijbewijs te behalen! Word jij hier enthousiast van? Wacht dan niet en solliciteer meteen!

Jij kunt je helemaal vinden in de volgende functie-eisen:

 • Je bent in het bezit van een rijbewijs C;
 • Je bent in het bezit van een geldige Code 95 en een digitale chauffeurspas;
 • Je bent fysiek in staat om containers te beladen;
 • Je bent fulltime beschikbaar;
 • Je hebt een uitstekende beheersing van de Nederlandse taal.

Cyclus is niet alleen voor gemeenten en bedrijven de schakel tussen afval en het proces naar waardevolle en duurzame grondstoffen, maar ook hun inwoners. Bij Cyclus staat het werken op een maatschappelijke en verantwoorde manier aan een schone en veilige leefomgeving centraal. Als chauffeur kan jij aan de slag in Rotterdam, Moordrecht en Alphen aan den Rijn.

Binnen de organisatie heerst niet alleen een professionele sfeer, maar het is er ook gezellig en goed georganiseerd! De werknemers helpen elkaar voor het leveren van een zo hoog mogelijke kwaliteit. Cyclus is een organisatie waar goed op je wordt gelet dat je het wel naar je zin hebt en waar ze altijd in zijn voor een grapje! De werknemers ervaren het plezierig om voor deze organisatie te werken.

Als je bij Cyclus gaat werken, kun je het volgende verwachten:

 • Een fulltime afwisselende functie als vrachtwagenchauffeur C voor langere tijd met een uitstekend salaris van €14,77 euro bruto per uur als vrachtwagenchauffeur C;
 • Reiskostenvergoeding vanaf 10 km enkele reis;
 • Een baan voor langere tijd met kans op een contract voor onbepaalde tijd.

Werken bij Start People Transport betekent voor jou:

 • Jouw salaris nauwkeurig uitbetaald, wekelijks of vierwekelijks. Aan jou de keuze!;
 • 8,33% vakantiegeld, opbouw van verlofuren en pensioenopbouw na zes maanden;
 • Werken bij de leukste en grootste transportbedrijven van Nederland;
 • Wij helpen jou een leuke, vaste baan te vinden;
 • Volop doorgroeimogelijkheden;
 • Wij luisteren naar jouw wensen en eisen en staan altijd voor je klaar.