Solliciteren

Schrijf je in voor arbeidsbemiddeling en solliciteer gericht op deze vacature.

Deze vacature bestaat helaas niet (meer).

Vrachtwagenchauffeur C

Start People Transport BGV Amsterdam

Standplaats
Utrecht
Opleiding
MBO
Vakgebied
Transport
Vacaturenummer
1AV0004792

Ben jij als chauffeur op de C wagen iemand die graag de handen uit de mouwen steekt? Ben jij een echt buitenmens? Wij zijn per direct op zoek naar een leuke en enthousiaste chauffeur in Utrecht die in het team zijn bijdrage wilt gaan werken.

Elke dag halen SUEZ Chauffeurs afval op bij particulieren of bedrijven. Dankzij hun zijn niet alleen de straten schoon, maar kunnen afvalstromen ook weer worden omgezet in nieuwe grondstoffen.

Heb jij rijbewijs C(E) en code 95? Kom bij SUEZ werken! Je krijgt je salaris elke maand netjes op tijd, hebt een goede werk-privé balans. SUEZ vindt samen werken belangrijk, net als voldoende afwisseling. Je hebt dus veel contact met collega’s en wisselt op sommige routes ook van rol met je collega. Dan ben je namelijk ook belader.

Is je code 95 verlopen? Geen probleem, dat kunnen wij voor je regelen. Heb je nog geen rijbewijs C? Neem toch even contact met ons op, we bieden namelijk ook opleidingen aan.

Werk jij graag buiten?
Voor onze opdrachtgever Suez zoeken wij een fulltime Vrachtwagenchauffeur / Belader met een rijbewijs C. In deze functie ben je de ene dag chauffeur en de andere dag belader. Samen met jouw collega’s rijdt je verschillende routes om huisvuil op te halen.

Jij start de dag om 7:00 uur met een kop koffie in Utrecht. Als jouw team compleet is, halen jullie de wagen en gaan jullie op weg naar de aangewezen wijk. Hier zorgen jullie ervoor dat de huisvuil containers worden geleegd. Als jullie klaar zijn met jullie wijk, gaan jullie alles lossen in Utrecht. Daarna rijden jullie terug naar de opstapplaats in Utrecht en zit jouw dienst er op.

Je bent in het bezit van een geldig rijbewijs CE, bestuurderskaart en code 95.
Je bent niet enkel flexibel naar jobinhoud ook schrikt overwerk je niet af.
Je hebt een vroege vogel en je geraakt zelfstandig op de site.
Je spreekt vlot Nederlands

Als Chauffeur/Belader bij Suez is het belangrijk dat je goed vroeg op kunt staan. Ook is het goed om te weten dat het afval altijd wordt opgehaald. Ook wanneer het regent, sneeuwt of wanneer het 35 graden is. Dit is voor jou geen probleem! Je collega’s rekenen erop dat je er bent!

Je hebt ze absoluut wel eens zien rijden, de wagens van Suez die bij jou in de buurt en bij bedrijven het afval komen ophalen. Suez verzamelt en verwerkt niet alleen afval, maar recyclet het ook tot nieuwe grondstoffen of energie voor energiecentrales. Suez is specialist op het gebied van duurzaam en betrouwbaar afvalmanagement en heeft in Nederland circa 40 vestigingen en ongeveer 2.500 medewerkers.

Beloning volgens de CAO Beroepsgoederenvervoer TLN, je ontvangt een passend salaris tussen € 13,13 (D2) en € 15,36 (D6) bruto per uur op basis van je leeftijd en ervaring;
Reiskostenvergoeding vanaf 10 km enkele reis;
Vaste dagen en werktijden, zo weet je waar je aan toe bent. De werkdagen zijn maandag t/m vrijdag. Er wordt gewerkt met een weekrooster dat elke donderdag verstuurd wordt;
Bij goed functioneren kans op contract voor onbepaalde tijd.