Solliciteren

Schrijf je in voor arbeidsbemiddeling en solliciteer gericht op deze vacature.

x Bestandstype doc, docx, pdf van maximaal 3 MB

Upload hier jouw cv. Dit is je visitekaartje voor ons én voor opdrachtgevers waar we je voorstellen. Je kunt een foto opnemen op je cv, maar als je dit niet doet heeft dit geen negatieve gevolgen voor je sollicitatie. Als je een foto opneemt in je cv dan geef je Start People – én de bedrijven die horen bij USG People Holdings BV. - toestemming om deze te verwerken en te verstrekken aan (potentiële) opdrachtgevers.

Jouw gegevens worden gebruikt voor arbeidsbemiddeling, dit vindt deels geautomatiseerd plaats. In ons privacy statement kun je nalezen hoe wij jouw gegevens verwerken.

Vrachtwagenchauffeur C

Start People Transport BGV Rotterdam

Standplaats
Rotterdam
Opleiding
MBO 1/2
Vakgebied
Transport
Vacaturenummer
1AV0022679

Het word weer lekker weer, de bouw kan van start gaan! Het vervoeren van beton is niet niks. Het is complex en het rijden is niet altijd makkelijk. Gelukkig word je goed ingewerkt of heb je al wat ervaring op de betonwagen. Klinkt dit interessant? Lees dan snel verder!

De werkdag van jou begint vroeg, lekker een kopje koffie en je kan zorgen dat jouw mixer vol zit met cement zit. Het is lastig en complex werk want met een vloeibare inhoud rijden is niet altijd even makkelijk. Jij bent diegene die de juiste hoeveelheden kan storten en secuur en rustig kan rijden naar verschillende bouwlocaties. Na verschillende ritten maak je de wagen schoon en zorg je ervoor dat de wagen goed onderhouden is.

Ben jij enthousiast over deze functie als vrachtwagenchauffeur C? Solliciteer dan direct!

  • Als vrachtwagenchauffeur C heb jij minimaal een jaar wegervaring opgedaan.
  • Je hebt een geldige code 95 en bestuurderskaart;
  • Je hebt minimaal een C-rijbewijs;
  • Je beschikt over een geldige VCA of bent bereid deze te behalen;
  • Je bent woonachting in omgeving Rotterdam.

Vos Logistics is een grootmacht in de betonwereld. Je komt te werken in een informele organisatie die de chauffeur ruimte gunt om zich te ontwikkelen. Je hebt meerdere doorgroei mogelijkheden met het behalen van certificaten.

  • Een salaris die wel kan oplopen tot 3200 euro per maand(op basis van 50 uur);
  • Bij goed functioneren mogelijkheid tot vast contract;
  • Scholing en begeleiding;.
  • Fulltime dienstverband.