Solliciteren

Schrijf je in voor arbeidsbemiddeling en solliciteer gericht op deze vacature.

x Bestandstype doc, docx, pdf van maximaal 3 MB

Upload hier jouw cv. Dit is je visitekaartje voor ons én voor opdrachtgevers waar we je voorstellen. Je kunt een foto opnemen op je cv, maar als je dit niet doet heeft dit geen negatieve gevolgen voor je sollicitatie. Als je een foto opneemt in je cv dan geef je Start People – én de bedrijven die horen bij USG People Holdings BV. - toestemming om deze te verwerken en te verstrekken aan (potentiële) opdrachtgevers.

Jouw gegevens worden gebruikt voor arbeidsbemiddeling, dit vindt deels geautomatiseerd plaats. In ons privacy statement kun je nalezen hoe wij jouw gegevens verwerken.

Vrachtwagenchauffeur C

Start People Transport BGV Rotterdam

Standplaats
Hoofddorp
Opleiding
MBO
Vakgebied
Transport
Vacaturenummer
1AV0010779

Wil jij een baan waar je vaak onderweg bent en waar je iedere werkdag onder het genot van een hete kop koffie gezellig bij kan praten met één van jouw vaste klanten? Lees dan snel verder! Bij de functie als parttime vrachtwagenchauffeur ga jij het online bestelde eten en drinken tot in de keukens van diverse restaurants, sportclubs en hotels bezorgen. Een werkdag bij Bidfood zal er voor jou als volgt uit gaan zien:

Je start je werkdag samen met je collega's in het distributiecentrum van Bidfood Hoofddorp. Hier wordt onder het genot van een hete kop koffie de planning doorgenomen. Nadat jij jouw koffie op hebt, ga je de bakwagen inladen met de bestellingen van de horecagelegenheden. Het is hierbij belangrijk dat je nagaat of de producten de juiste temperatuur hebben en of de kwaliteit en hoeveelheid klopt. Als alles in orde is, vertrek je naar jouw eerste klant. Aangekomen bij je eerste klant, laad je de bakwagen uit. Na de afhandeling van de administratie, is er nog tijd om een kopje koffie met de vaste klant te drinken. Jij bent het visitekaartje van Bidfood en zorgt er dan ook voor dat je tevreden klanten achterlaat. Jij bent altijd in voor een gezellig praatje en je helpt de klanten met de eventuele vragen die ze hebben. Vervolgens laat je de tevreden klant achter om naar je volgende adres te gaan.

Wanneer je langs alle klanten van je planning geweest bent, rijd je de bakwagen terug naar het distributiecentrum. Je evalueert de dag met je begeleider en levert hier rapportages bij in. Doordat je deze ochtend vroeg bent begonnen, ben je nog voor het avondeten thuis! Ben jij enthousiast geworden van deze vacature? Wacht dan niet en solliciteer meteen!

Jij kunt je helemaal vinden in de volgende punten:

 • Je bent in het bezit van een rijbewijs C en geldige code 95;
 • Je bent parttime beschikbaar;
 • Je woont maximaal 45 minuten reistijd van het distributiecentrum. Je bent bijvoorbeeld woonachtig in Den Haag, Utrecht, Leiden, Schiphol of Amsterdam;
 • Je hebt een goede beheersing van de Nederlandse taal;
 • Je bent klantvriendelijk ingesteld.

De focus van Bidfood ligt volledig op de professionele foodwereld: 'van cafetaria tot cateraar, van kantine tot zorginstelling en van hotel tot restaurant'. Dit informele bedrijf draagt bij aan een persoonlijke aanpak. Bidfood maakt zich samen met haar medewerkers sterk voor al haar klanten. Iedere werknemer doet dit vanuit zijn of haar eigen vakkennis wat leidt tot het beste gezamenlijke resultaat. Jij als parttime distributiechauffeur komt dus niet alleen op allerlei plekken, maar werkt ook met goed materieel wat bijdraagt aan het gevoel van welbehagen. De locatie in Hoofddorp is goed te bereiken vanuit steden als Leiden, Alphen aan den Rijn en Amsterdam.

Als je bij Bidfood gaat werken, kun je het volgende verwachten:

 • Je ontvangt binnen deze functie een mooi salaris van maximaal ~€2500 bruto per maand;
 • Een team met fijne collega's;
 • Een goede balans tussen werk en privé, zodat je op tijd thuis bent;
 • Werken met het beste materiaal;
 • Een afwisselende functie binnen Bidfood die continu in beweging is;
 • Bij goed functioneren, kans op een contract voor onbepaalde tijd.

Werken bij Start People Transport betekent voor jou:

 • Jouw salaris nauwkeurig uitbetaald, wekelijks of vierwekelijks. Aan jou de keuze!;
 • 8,33% vakantiegeld, opbouw van verlofuren en pensioenopbouw na zes maanden;
 • Werken bij de leukste en grootste transportbedrijven van Nederland;
 • Wij helpen jou een leuke, vaste baan te vinden;
 • Volop doorgroeimogelijkheden;
 • Wij luisteren naar jouw wensen en eisen en staan altijd voor je klaar.

Als je interesse hebt in deze fulltime vacature of in een andere full- of parttime vacature, neem dan contact op met Robin Arain op telefoonnummer 0683071270, zodat jullie met elkaar kunnen sparren over de mogelijkheden die wij jou te bieden hebben.