Solliciteren

Schrijf je in voor arbeidsbemiddeling en solliciteer gericht op deze vacature.

Deze vacature bestaat helaas niet (meer).

Vrachtwagenchauffeur C

Start People Transport BGV Eindhoven

Standplaats
Roermond
Opleiding
VMBO
Vakgebied
Transport
Vacaturenummer
1AV0048211

Ben jij op zoek naar een baan als vrachtwagenchauffeur C met regelmatige tijden en vrijwel geen weekenden! Werk jij graag bij een echt familiebedrijf waar collega's werken met passie en betrokkenheid! Dan is dit misschien jouw nieuwe baan!
In de functie van chauffeur C kom je te werken bij een kleine bierbrouwerij. Je werk bestaat uit het bezorgen van kratten en fusten bier en gerelateerde producten (viltjes, promomateriaal) op pallets bij horecagelegenheden. Je werkdag begint 's-ochtends om 08:00 uur bij de brouwerij in Neer, nabij Roermond en Venlo. Hier laad je de wagen en indien nodig help je nog mee met werkzaamheden in de hal. Daarna start je route waarbij je tussen de 5 en 15 stops per dag hebt. Je klanten liggen in het gebied Limburg en Brabant. Vaak werk je met een vaste route en een vaste wagen en meestal ga je op pad met een bijrijder of collega-chauffeur. Er zijn natuurlijk ook dagen dat je alleen op pad gaat dus een baan met fysieke inspanning is voor jou geen probleem. Omdat het belangrijk is dat collega's elkaar moeten kunnen vervangen worden routes regelmatig gerouleerd en is een flexibele instelling belangrijk. Als je terug bent op locatie los je de wagen en kan het zijn dat je nog wat aanvullende werkzaamheden in de hal verricht. Om 16:30 uur zit jouw werkdag erop. Op vrijdag sluit je, samen met je collega's, de week af met een drankje in de eigen kroeg van het bedrijf!
In de functie van chauffeur C werk je van maandag tot en met vrijdag. 4 keer per jaar werk je een weekenddienst maar voor de rest heb je de weekenden lekker vrij.

Je bent in het bezit van rijbewijs C met code 95 en een digitale chauffeurspas.
Je bent fysiek fit en vindt zwaar werk geen probleem.
Je bent communicatief vaardig want je hebt regelmatig contact met de klanten.
Je hebt een passie voor bier .

Lindeboom is al meer dan 150 jaar een volledig onafhankelijke en zelfstandige familiebrouwerij. Een kleine brouwer waar mensen werken die met passie voor hun product staan. Je komt te werken in een team van 6 chauffeurs.
Heb jij ook een passie voor bier en werk je graag met je collega's samen om de traditie voort te zetten en de mensen in Brabant en Limburg te laten genieten van een Lindeboom? Solliciteer direct of neem telefonisch contact met ons op voor meer informatie. Je kan ons bereiken via mail: 8309@startpeople.nl of via telefoon: 040-2662300.

Een fulltime baan voor langere tijd met kans op vaste baan.
Werken bij een leuk familiebedrijf met leuke secundaire arbeidsvoorwaarden zoals ; 2x per jaar BBQ / vrijdags een afsluiten in de eigen kroeg in de brouwerij / personeelskorting op de producten
Een baan met regelmatige werktijden
Een bruto uurloon tussen€ 12,98 - € 14,42
Een reiskostenregeling