Solliciteren

Schrijf je in voor arbeidsbemiddeling en solliciteer gericht op deze vacature.

Deze vacature bestaat helaas niet (meer).

Vrachtwagenchauffeur C DHL

Start People Transport BGV Rotterdam

Standplaats
Rotterdam
Opleiding
MBO 1/2
Vakgebied
Transport
Vacaturenummer
1AV0004824

Of je nu pakketten levert aan consumenten of liever een gele vrachtwagen vol pallets bestuurt: onze klanten kijken uit naar je komst. Logisch, want het voelt alsof je cadeautjes uitdeelt! Als bezorger of chauffeur ben je het visitekaartje van DHL Parcel. Op de weg en aan de deur. Verantwoordelijk werk bovendien, want elke zending moet natuurlijk snel, veilig en op tijd in de juiste handen terechtkomen.

Daar ga je dan, lekker de weg op in ‘n befaamde gele bus van DHL. Of met je eigen auto, als je dat liever hebt. Geen zorgen, je hoeft niet te racen, want we hebben alles zorgvuldig gepland. Ook leuk: je rijdt vaak vaste routes. Zo leer je onze klanten goed kennen, en zij jou. ‘Goedemorgen deze morgen!’ Nog een pluspunt: je staat direct onder contract bij DHL, met een goed salaris en een degelijke cao.

Tijdens de Coronatijd is de DHL nog belangrijker geworden dan ze al waren, nu iedereen thuiswerkt is het van belang de economie door kan draaien zodat iedereen aan het werk kan blijven. Jij bent hier super belangrijk in!

Het betreft een functie in Rotterdam.

Je hebt het C-rijbewijs
Je hebt een Code 95
Je bent snel, leergierig en enthousiast
Je bent representatief, je weet hoe je een visitekaartje moet zijn!

Van fietskoerier tot supervisor en van IT’er tot chauffeur: met een carrière bij DHL kun je alle kanten op. Als nummer één logistiek dienstverlener verbinden we mensen op de hele planeet. Met ruim 500.000 medewerkers wereldwijd. Elke dag weer. Kom je werken bij DHL Parcel Benelux? Dan zorg je straks samen met 7.000 collega’s voor pakket- en palletvervoer in Nederland, voor consumenten en voor de zakelijke markt. Vertel eens: waar voel jij je thuis?

De pluspunten van een baan als DHL bezorger of chauffeur? Dat zijn er nogal wat! Veel vrijheid en zelfstandigheid bijvoorbeeld. Je werkt nooit ver van huis, want DHL zit overal. Bovendien ben je veel onderweg en in de buitenlucht. Je ontmoet enorm veel mensen. En ook lekker: je kunt je dagen flexibel indelen.

Chauffeurs houden van vrachtwagens. Wij ook. Daarom ga je bij DHL aan de slag met modern materieel. Je kunt rekenen op persoonlijke aansturing en jaarlijkse bijscholing, zodat je niet alleen op de weg vooruitgaat. Daarnaast zijn je werkuren flexibel, en kun je ervoor kiezen om nachtdiensten te draaien. Dit alles onder contract bij DHL, met een goed salaris en ‘n prima cao.