Solliciteren

Schrijf je in voor arbeidsbemiddeling en solliciteer gericht op deze vacature.

x Bestandstype doc, docx, pdf van maximaal 3 MB

Upload hier jouw cv. Dit is je visitekaartje voor ons én voor opdrachtgevers waar we je voorstellen. Je kunt een foto opnemen op je cv, maar als je dit niet doet heeft dit geen negatieve gevolgen voor je sollicitatie. Als je een foto opneemt in je cv dan geef je Start People - én de bedrijven die horen bij RGF Staffing the Netherlands - toestemming om deze te verwerken en te verstrekken aan (potentiële) opdrachtgevers.

Jouw gegevens worden gebruikt voor arbeidsbemiddeling, dit vindt deels geautomatiseerd plaats. In ons privacy statement kun je nalezen hoe wij jouw gegevens verwerken.

Vrachtwagenchauffeur C en Belader afval

Start People Transport BGV Rotterdam

Standplaats
Amsterdam
Opleiding
MBO
Vakgebied
Transport
Vacaturenummer
1AV0046887

Bezit jij een C-rijbewijs en zoek je een chauffeursfunctie met veel maatschappelijke verantwoordelijkheid? Word dan vrachtwagenchauffeur C en Belader afval! Voor onze opdrachtgever, gevestigd in Alphen aan den Rijn, zoeken wij een chauffeur met rijbewijs C. In deze functie begin jij jouw werkdag om 07:30 met een bak koffie en het ophalen van je rit informatie. Samen met jouw collega-chauffeur ga je langs jullie route waarbij je afwisselt wie er rijdt en wie er belaadt. Rond 16:30 komt jouw werkdag ten einde, waardoor je nog mooi op tijd bent voor het avondeten!

In de functie van Vrachtwagenchauffeur C en Belader afval ontvang je een fulltime tijdelijk dienstverband. Er wordt gewerkt van maandag tot en met vrijdag. Je kan er ook voor kiezen om een zaterdag te werken, in ruil hiervoor ben je een doordeweekse dag vrij. Dus heb jij behoefte aan een functie met duidelijke, afwisselende werkzaamheden en duidelijke werktijden? Solliciteer dan nu!

Jij voldoet aan de volgende eisen:

 • jij hebt een C-rijbewijs;
 • Jij hebt een geldige code 95 en bestuurderskaart
 • Jij woont in of nabij omgeving Alphen aan den Rijn, Leiden of Zoetermeer
 • Jij werkt graag in de buitenlucht en bent niet vies van fysiek werk

Onze opdrachtgever is gevestigd in Alphen aan den Rij. Het bedrijf staat bekend als een afvalverwerker die met behulp van duurzame oplossingen op het gebied van afvalmanagement wil bijdragen aan een verbetering van de samenleving.

Werk creëert waarde voor iedereen! Met deze visie wil Start People iedereen een gelijke kans bieden op de arbeidsmarkt. Wij willen een optimale samenwerking creëren en handhaven tussen flexkracht, opdrachtgever en onszelf. Wij zetten altijd ons beste beentje voor en staan altijd voor jou klaar!

 • Salaris conform CAO Beroepsgoederenvervoer, schalen liggen tussen €13,14 en €15,89 bruto per uur, exc. eventuele toeslagen.
 • Een eigen contactpersoon om jou loopbaanbegeleiding te bieden.
 • 8,33% Vakantiegeld, opbouw van verlofuren en pensioenopbouw na 6 maanden
 • Jouw salaris nauwkeurig uitbetaald, wekelijks of vier-wekelijks. Aan jou de keuze!
 • Tijdelijke of vaste aanstelling inclusief vaste uren.
 • Opleidingsmogelijkheden, bijvoorbeeld het volgen van trainingen voor de vernieuwing van code 95
 • Online cursussen via GoodHabitz

De sollicitatieprocedure gaat als volgt:

 • Na jouw sollicitatie wordt er binnen 24 uur telefonisch contact met je opgenomen.
 • Na een positief telefoongesprek word je uitgenodigd voor een gesprek op de vestiging bij Start People Transport.
 • Vervolgens wordt er een gesprek ingepland bij onze opdrachtgever, hier wordt gekeken of er een proef/inwerk dag wordt ingepland of dat je direct aan de slag kan.

Ben je geïnteresseerd in de baan of wil je meer weten over een deze vacatuur neem dan contact op met 010-4950508.