Solliciteren

Schrijf je in voor arbeidsbemiddeling en solliciteer gericht op deze vacature.

x Bestandstype doc, docx, pdf van maximaal 3 MB

Upload hier jouw cv. Dit is je visitekaartje voor ons én voor opdrachtgevers waar we je voorstellen. Je kunt een foto opnemen op je cv, maar als je dit niet doet heeft dit geen negatieve gevolgen voor je sollicitatie. Als je een foto opneemt in je cv dan geef je Start People – én de bedrijven die horen bij USG People Holdings BV. - toestemming om deze te verwerken en te verstrekken aan (potentiële) opdrachtgevers.

Jouw gegevens worden gebruikt voor arbeidsbemiddeling, dit vindt deels geautomatiseerd plaats. In ons privacy statement kun je nalezen hoe wij jouw gegevens verwerken.

Vrachtwagenchauffeur C en CE

Start People Transport BGV Zwolle

Standplaats
Zwolle
Opleiding
MBO 1/2
Vakgebied
Transport
Vacaturenummer
1AV0005323

Jij gaat aan de slag als chauffeur C of CE en vervult een hele belangrijke rol. Jij zorgt ervoor dat klanten van onze opdrachtgevers altijd goed bevoorraad zijn. Wij hebben diverse vacatures open als vrachtwagenchauffeur, bij een groot scala aan werkgevers. Hierbij denkend aan werk in de afvalsector, koeltransport, stukgoed, bouwmaterialen en levensmiddelentransport. Wij denken graag met je mee welke vacature passend is voor jou. Dagelijks kom je in contact met interne klanten, vestigingen, waar je een nauwe band mee opbouwt. Je zorgt voor de dagelijkse levering van voorraden aan vestigingen. Een mooie combinatie van veel kilometers op de weg en contact met collega's op de vestigingen.
Er zijn in deze functie verschillende diensten mogelijk: er zijn zowel dag-, avond- als nachtdiensten, waarbij je veel kilometers rijdt. Bij het laden en lossen van de vrachtwagens maak je voornamelijk gebruik van elektrische pompwagens.

  • In het bezit van de vereiste C of CE rijbewijzen incl. Code 95;
  • ADR stukgoed certificaat is een pré;
  • Ervaring in het beroepsgoederenvervoer;
  • Ervaring in het rijden met bakwegen en trekker-oplegger;
  • Je snapt dat jouw servicegerichte en vriendelijke houding essentieel is;
  • Goed om kunnen gaan met onze klanten.

Start People Transport biedt jou volop kansen en ontwikkelingsmogelijkheden voor je carrière. We investeren in vakopleidingen en bijscholing. Met onze online planning koppelen we je in no time aan een opdrachtgever.

Beloning volgens CAO Beroepsgoederenvervoer;
Salaris conform cao van €1982,69 tot €2670,89 bruto per maand (C0 €11,40 tot D6 € 15,36 bruto per uur);
Fulltime dienstverband van tijdelijke duur (bij gestelde geschiktheid kan er een vast contract worden aangeboden);
Diverse opleidingsmogelijkheden;
Een uitdagende en professionele werkomgeving;
Persoonlijk contact;
Regelmatig en vast werk met vast materieel;
Op termijn een vast dienstverband;
Standplaats: Doetinchem, Arnhem, Duiven en Nijmegen.