Solliciteren

Schrijf je in voor arbeidsbemiddeling en solliciteer gericht op deze vacature.

x Bestandstype doc, docx, pdf van maximaal 3 MB

Upload hier jouw cv. Dit is je visitekaartje voor ons én voor opdrachtgevers waar we je voorstellen. Je kunt een foto opnemen op je cv, maar als je dit niet doet heeft dit geen negatieve gevolgen voor je sollicitatie. Als je een foto opneemt in je cv dan geef je Start People – én de bedrijven die horen bij USG People Holdings BV. - toestemming om deze te verwerken en te verstrekken aan (potentiële) opdrachtgevers.

Jouw gegevens worden gebruikt voor arbeidsbemiddeling, dit vindt deels geautomatiseerd plaats. In ons privacy statement kun je nalezen hoe wij jouw gegevens verwerken.

Vrachtwagenchauffeur C en of CE

Start People Transport BGV Zwolle

Standplaats
Zwolle
Opleiding
MBO
Vakgebied
Transport
Vacaturenummer
1AV0005319

Heb jij je C en of CE rijbewijs en ben je op zoek naar een leuke baan als vrachtwagenchauffeur in de omgeving Amersfoort? Dan ben je bij ons op de juiste weg!
Wij hebben diverse vacatures open als vrachtwagenchauffeur, bij een groot scala aan opdrachtgevers. Hierbij denkend aan werk in de afvalsector, koeltransport, stukgoed, bouwmaterialen en levensmiddelentransport.
Wij denken graag met je mee welke vacature passend is voor jou. Fulltime en parrtime behoren beide tot de mogelijkheden, tevens zijn er bij goed functioneren mogelijkheden tot een vastcontract.

  • Je bent in het bezit van je rijbewijs CE
  • Je bent in het bezit van een geldige Code 95
  • Je bent in het bezit van een digitale bestuurderspas
  • Je bent in fysiek in goede conditie
  • Je bent klant gericht en gemotiveerd

Start People Transport wil bijdragen aan een samenleving waarin werk op een positieve manier de persoonlijke ontwikkeling ondersteunt van iedere deelnemer op de arbeidsmarkt. Op welke manier hij of zij dan ook invulling geeft aan werk. Bij alle kandidaten in ons bestand verdiepen wij ons in hun unieke eigenschappen. Wij weten waar ze vandaan komen en — misschien wel belangrijker — waar ze naartoe willen. Zoals wij ook alles willen weten van onze opdrachtgevers, hun organisatie, hun medewerkers en hun bedrijfscultuur. Door deze oprechte interesse in beide partijen creëren wij combinaties die echt werken.

De sollicitatie procedure gaat als volgt:
Na jouw sollicitatie word er binnen 24 uur telefonisch contact met je opgenomen.
Na een positief telefoon gesprek word je uitgenodigd op de vestiging bij Start People Transport.
Vervolgens word er een gesprek ingepland bij onze opdrachtgever, hier wordt gekeken of er een proef/inwerk dag wordt ingepland of dat je direct aan de slag kan.

Collega’s ontvangen bij Start People Transport diverse opleidingen;
Kunnen bij goed functioneren doorgroeien tot allround ervaren chauffeur of specialist;
Bij ons ben je geen nummer, maar een persoon. Wij hechtten veel waarde aan persoonlijk contact;
Chauffeurs die via Start People Transport werken krijgen een uitgebreide loopbaanbegeleiding;
Daarnaast vinden wij het belangrijk dat je niet ‘stilstaat’. Hierom bieden wij jou ook mogelijkheden tot bijscholing en ontwikkeling;
Salaris conform cao van €1982,69 tot €2670,89 bruto per maand (C0 €11,40 tot D6 € 15,36 bruto per uur).

Voor meer informatie kun je contact opnemen via 7614@startpeople.nl of 038-4673220.