Solliciteren

Schrijf je in voor arbeidsbemiddeling en solliciteer gericht op deze vacature.

Deze vacature bestaat helaas niet (meer).

Vrachtwagenchauffeur C Lekkerland

Start People Transport BGV Rotterdam

Standplaats
Waddinxveen
Opleiding
MBO 1/2
Vakgebied
Transport
Vacaturenummer
1AV0005075

Als chauffeur bij Lekkerland ben jij verantwoordelijk voor het bevoorraden van onder andere pompstations en winkels en eventueel de DC’s van supermarkten. Je hebt gemiddeld 10 tot 15 adressen bij je. In de wagen heb je voornamelijk Kw, Vers en/of bevroren goederen mee. Na verloop van tijd heb jij jouw eigen vaste routes en staat de koffie al klaar bij de klant als je aan komt.

Je start de dag vroeg in de ochtend (tussen 04.00 en 06.00 uur) met een bak koffie in de kantine met je collega's. Daarna ga je aan de slag. Eerst met het inladen van jouw wagen. Dan op naar je eerste klant. Je lost daar de containers, je maakt een babbeltje en je gaat weer door naar de volgende klant. Gemiddeld ga je per dag naar 12/15 klanten. Aan het einde van jouw rit ga je terug naar het distributiecentrum in Waddinxveen. Hier zorg je ervoor dat alle emballage weer wordt opgeruimd. Nu zit je werkdag er rond 14.00 uur weer op.

Als vrachtwagenchauffeur beschik jij uiteraard over je C-rijbewijs met een geldige code 95. Hiernaast ben jij Fulltime beschikbaar.

Overige eisen:

  • Max woon-werkafstand van 45min ( je woont bv in Rotterdam, Den Haag of Leiden)
  • Fysiek sterk

Lekkerland Nederland B.V. levert een groot assortiment van food en non-food artikelen aan diverse klanten in Nederland. Deze opdrachtgever streeft ernaar om op elk moment iets voor haar klanten te kunnen betekenen. Hier hebben zij een motto ‘Your most conveniënt partner’ die zij dagelijks naleven. Om haar klanten op de juiste manier te bedienen hebben zij 3 grote distributiecentra in Nederland (Son, Waddinxveen en Meppel). Voor het distributiecentrum in Waddinxveen zijn wij opzoek naar een C-chauffeur.

Salaris conform GIL-CAO; bruto maandsalaris ligt tussen € 2342,- en € 2516,- bruto per maand bij een fulltime dienstverband van 40 uur per week (inschaling is afhankelijk van ervaring);
Naast het basissalaris komen daar diverse toeslagen bij, samen met een vergoeding voor overuren en een reiskostenvergoeding;
Goede begeleiding en een gedegen inwerktraject;
Fijne en prettige collega's, zowel op de weg als op kantoor;
Mogelijkheden voor bijscholing Code 95;
8,33% vakantiegeld, opbouw van verlofuren en pensioenopbouw;
Uitdagende en afwisselende functie.

Na jouw sollicitatie wordt er binnen 24 uur telefonisch contact met je opgenomen.
Na een positief telefoongesprek word je uitgenodigd op de vestiging van Start People Transport voor een kennismakingsgesprek.
Vervolgens wordt er een gesprek ingepland bij onze opdrachtgever, hier wordt gekeken of er een proef/inwerkdag wordt ingepland of dat je direct aan de slag kan.