Solliciteren

Schrijf je in voor arbeidsbemiddeling en solliciteer gericht op deze vacature.

x Bestandstype doc, docx, pdf van maximaal 3 MB

Upload hier jouw cv. Dit is je visitekaartje voor ons én voor opdrachtgevers waar we je voorstellen. Je kunt een foto opnemen op je cv, maar als je dit niet doet heeft dit geen negatieve gevolgen voor je sollicitatie. Als je een foto opneemt in je cv dan geef je Start People – én de bedrijven die horen bij USG People Holdings BV. - toestemming om deze te verwerken en te verstrekken aan (potentiële) opdrachtgevers.

Jouw gegevens worden gebruikt voor arbeidsbemiddeling, dit vindt deels geautomatiseerd plaats. In ons privacy statement kun je nalezen hoe wij jouw gegevens verwerken.

Vrachtwagenchauffeur C middag en avond

Start People Transport BGV Eindhoven

Standplaats
Maastricht-Airport
Opleiding
MBO
Vakgebied
Transport
Vacaturenummer
1AV0046106

Ben jij de chauffeur die van uitslapen houdt? Dan zijn wij op zoek naar jou!!

Je vertrekt iedere dag vanuit de standplaats Beek (Maastricht-Airport)
Als vrachtwagenchauffeur C middag en avond vertrek je tussen 13:00 en 15:00 uur. Je bezoekt iedere dag 10 a 20 klanten om de pakketten af te leveren bij zakelijke en veelal vaste klanten. Tussen 22:00 en 23:00 uur ben je weer terug op je standplaats. Je ontvangt 2 weken van te voren je weekrooster zodat je ook nog je privé afspraken kan plannen. Bij onze klanten laad of los je pallets met behulp van een elektrische palletwagen.

Uiteraard ben je in het bezit van een C-rijbewijs met code 95 en bestuurderskaart.
Als allround vrachtwagenchauffeur ben je flexibel, klantgericht en beheers je de Nederlandse taal goed.
Omdat je veel uren op de weg maakt vinden we het belangrijk dat je reistijd naar regio hub niet langer is dan 45 minuten.

Onze opdrachtgever is een van de grootste internationale spelers ter wereld, die in meer dan 220 landen aanwezig is. Pakketten uit verschillende landen, verschillende formaten en grootte maakt voor dit bedrijf niet uit. Samen met jou maakt deze opdrachtgever het waar om de pakketten op tijd aan te leveren bij de consument. Met een personeelsbestand van meer dan 325.000 medewerkers bieden we oplossingen voor een vrijwel onbeperkte hoeveelheid logistieke behoeften.

  • Een bruto maandsalaris exclusief toeslagen tot €2.436.
  • Je ontvangt een passend salarisvoorstel op basis van jouw ervaring;
  • Mooie toeslagen (12,5% - 50%) voor avond- en nachtwerk vanaf 18.00u en uitbetaling van je overuren met toeslag (30% - 50%)
  • We zorgen natuurlijk goed voor onze chauffeurs! Jaarlijkse Code95 scholing;
  • Een uitstekende werk-/privébalans! We plannen 2 weken vooraf zodat jij weet waar je aan toe bent.
  • Een oprecht collegiale werksfeer. Je wordt goed ingewerkt.
  • Een fulltime baan.
  • Deze baan is in eerste instantie tijdelijk werk, zeker voor de maanden juni, juli, augustus met uitloop naar september.