4 stappen desktop
Sollicitatie flow 2

Solliciteren

Schrijf je in voor arbeidsbemiddeling en solliciteer gericht op deze vacature.

x Bestandstype doc, docx, pdf van maximaal 3 MB

Upload hier jouw cv waarmee je je optimaal presenteert aan ons en aan (potentiële) opdrachtgevers. Het al dan niet opnemen van een foto in je cv geschiedt op basis van vrijwilligheid en heeft geen negatieve consequenties. Door het uploaden van een cv met foto verleen je toestemming aan Start People en haar concernvennootschappen om deze te verwerken en te verstrekken aan (potentiële) opdrachtgevers.

Jouw gegevens worden gebruikt voor arbeidsbemiddeling, welk proces deels geautomatiseerd plaatsvindt. In ons privacy statement kun je nalezen op welke wijze wij jouw gegevens verwerken.

Vrachtwagenchauffeur C Recycling

Start People Transport BGV Rotterdam

Standplaats
Delft
Opleiding
Overig
Vakgebied
Transport
Vacaturenummer
1AV0005128

Als chauffeur heb jij één van de belangrijkste functies binnen Suez Delft, jij bent het gezicht en visitekaartje van ons bedrijf. Je haalt het recyclebaar materiaal bij klanten op en denkt met ze mee zodat zij er geen omkijken naar hebben. Nadat jij het recyclebaar materiaal bij onze klanten hebt opgehaald, zorg je ervoor dat het op een van onze locaties terecht komt waar het vervolgens verwerkt wordt. Dat noemen wij je steentje bijdragen aan een duurzamere en schonere wereld!

Als vrachtwagenchauffeur ben jij de belangrijkste schakel binnen Suez Delft

Je hebt een top humeur
Je bent een grappenmaker
Je kan hard werken
Je bent flexibel
Jij wilt graag leren

Als chauffeur heb jij een van de belangrijkste binnen de samenleving, jij bent diegene die er voor zorgt dat alles schoon is en dat wij producten kunnen blijven recyclen. Buiten dat is het ook super gezellig op de wagen en op jouw vestiging. Alles samen doen, voorelkaar en met elkaar.

Afval is waardevol. Door afvalstromen bij de bron goed te scheiden, kunnen we er grondstoffen van maken die we steeds opnieuw kunnen gebruiken in nieuwe producten en materialen. Om waardevolle grondstoffen van de aarde te beschermen en te behouden, wil SUEZ iedereen laten inzien hoe waardevol afval is.

Altijd voor het avondeten thuis
Geen geklets van alleen de radio, ook van jouw collega's!
27 vakantiedagen!
Goed salaris
Mooie pakete wat betreft jouw zorgverzekering