Solliciteren

Schrijf je in voor arbeidsbemiddeling en solliciteer gericht op deze vacature.

x Bestandstype doc, docx, pdf van maximaal 3 MB

Upload hier jouw cv. Dit is je visitekaartje voor ons én voor opdrachtgevers waar we je voorstellen. Je kunt een foto opnemen op je cv, maar als je dit niet doet heeft dit geen negatieve gevolgen voor je sollicitatie. Als je een foto opneemt in je cv dan geef je Start People – én de bedrijven die horen bij USG People Holdings BV. - toestemming om deze te verwerken en te verstrekken aan (potentiële) opdrachtgevers.

Jouw gegevens worden gebruikt voor arbeidsbemiddeling, dit vindt deels geautomatiseerd plaats. In ons privacy statement kun je nalezen hoe wij jouw gegevens verwerken.

Vrachtwagenchauffeur C Suez Den Haag

Start People Transport BGV Rotterdam

Standplaats
Den Haag
Opleiding
Overig
Vakgebied
Transport
Vacaturenummer
1AV0005128

Als Chauffeur C bij Suez ben je de trotse gebruiker van onze moderne vrachtwagens. Je houdt van afwisseling in je werkzaamheden, rijdt verschillende routes en komt bij uiteenlopende klanten. Hierbij kun je denken aan grote fabrieken, bouwlocaties, overheidsinstellingen maar ook in woonwijken of een binnenstad. In het begin bestuur en bedien je diverse voertuigen voor het inzamelen en vervoeren van afvalstromen naar veelal onze eigen inzamellocaties. Hiervoor zetten we verschillende voertuigen in zoals kraakpers-, portaal-, haakarm- of containervrachtwagen. In overleg met de planning wordt de meest efficiënte route bepaald. Hierbij wordt er rekening gehouden met je voorkeur, maar beroepen we je ook op je flexibiliteit. Als het even kan dan belonen we een juiste instelling met een vaste vrachtwagen.

Het betreft een speciale functie, Je functie is namelijk super belangrijk en tijdens de lastige Coronaperiode ben jij 1 van de sterkhouders van onze maatschappij.

Je houdt van gezeligheid
Je houd van hard werken in de ochtend
Buitenwerken vind je heerlijk
Fysiek werk vind je heerlijk
Je bent postief ingesteld
Bij voorkeur woonachtig in de omgeving Den Haag

Het grootste afvalbedrijf van de wereld, Waar elke dag een stapje word gezet naar een schonere en mooiere wereld.

Al 160 jaar zijn water, sanitaire voorzieningen, afvalinzameling en -terugwinning en -diensten essentieel. SUEZ maakt gebruik van de expertise die het sinds het einde van de 19e eeuw heeft ontwikkeld om mensen te helpen hun levenskwaliteit voortdurend te verbeteren door hun gezondheid te beschermen en economische groei te ondersteunen.

Je bent vaak voor het avondetenthuis
Salaris van D3 tot D6. ( Bij fulltme dienstverband tussen de EUR 13.65 en EUR 15.36 bruto per uur)
Fijne werksfeer
Sportief werk
Fulltime baan waarbij je bij goed functioneren kans hebt op een contract voor langere periode.