Solliciteren

Schrijf je in voor arbeidsbemiddeling en solliciteer gericht op deze vacature.

x Bestandstype doc, docx, pdf van maximaal 3 MB

Upload hier jouw cv waarmee je je optimaal presenteert aan ons en aan (potentiële) opdrachtgevers. Het al dan niet opnemen van een foto in je cv geschiedt op basis van vrijwilligheid en heeft geen negatieve consequenties. Door het uploaden van een cv met foto verleen je toestemming aan Start People en haar concernvennootschappen om deze te verwerken en te verstrekken aan (potentiële) opdrachtgevers.

Jouw gegevens worden gebruikt voor arbeidsbemiddeling, welk proces deels geautomatiseerd plaatsvindt. In ons privacy statement kun je nalezen op welke wijze wij jouw gegevens verwerken.

Vrachtwagenchauffeur CE

Start People Transport BGV Eindhoven

Standplaats
Nieuwegein
Opleiding
MBO 1/2
Vakgebied
Transport
Vacaturenummer
7621000526

Voor een opdrachtgever met een standplaats in Nieuwegein zijn wij op zoek naar chauffeurs voor de winkeldistributie. Het gaat hierbij om het bevoorraden van supermarkten van Albert Heijn.
Deze functie is zowel voor een fulltime als voor een parttime dienstverband.
Als vrachtwagenchauffeur ben jij verantwoordelijk voor het vervoeren van de goederen vanuit het DC in Nieuwegein naar de winkels. Zowel bij het laden in het DC als bij het lossen bij de winkel is er laad/loshulp aanwezig. Je hebt vaak meerdere adressen in een rit.
Er zijn diverse aanvangstijden (zowel in de ochtend als in de middag). De aanvangstijd die het beste bij jouw persoonlijke situatie past zal worden gehanteerd.

Je bent in bezit van Rijbewijs CE met Code 95 en digitale tachograafpas;
Je hebt aantoonbare rijervaring met een oplegger;
Je bent minimaal 1x per 2 weken op een zaterdag of zondag beschikbaar;
Je bent woonachtig in een straal van max. 40 km rondom Zwolle;
Je bent zeer klantvriendelijk ingesteld en hebt een collegiale instelling;
Je bent representatief (Jij bent het visitekaartje);

Start People Transport wil bijdragen aan een samenleving waarin werk op een positieve manier de persoonlijke ontwikkeling ondersteunt van iedere deelnemer op de arbeidsmarkt. Op welke manier hij of zij dan ook invulling geeft aan werk. Bij alle kandidaten in ons bestand verdiepen wij ons in hun unieke eigenschappen. Wij weten waar ze vandaan komen en — misschien wel belangrijker — waar ze naartoe willen. Zoals wij ook alles willen weten van onze opdrachtgevers, hun organisatie, hun medewerkers en hun bedrijfscultuur. Door deze oprechte interesse in beide partijen creëren wij combinaties die echt werken.

  • Een goed salaris in schaal D ( €12,14 - €15,36 ) conform CAO Beroepsgoederenvervoer met reiskostenvergoeding en overwerk-, zaterdag-, zondag vergoeding;
  • 8% vakantiegeld, opbouw van verlofuren en pensioenopbouw;
  • Een organisatie waarin JIJ als vrachtwagenchauffeur centraal staat!;
  • Gedegen inwerkperiode. Je krijgt niet zomaar de sleutel en ‘succes’! Nee, je hebt eerst 2 dagen cursus en daarna een coach die zolang jij het nodig hebt 1 op 1 met jou meerijdt;
  • Modern euro 6 wagenpark, stoelvering die elke 3 jaar preventief vervangen wordt en wat dealer onderhouden wordt;
  • Een arbeidsovereenkomst voor bepaalde duur. Bij goed functioneren ontvang je daarna een rechtstreeks vast contract bij deze mooie opdrachtgever.