Solliciteren

Schrijf je in voor arbeidsbemiddeling en solliciteer gericht op deze vacature.

x Bestandstype doc, docx, pdf van maximaal 3 MB

Upload hier jouw cv waarmee je je optimaal presenteert aan ons en aan (potentiële) opdrachtgevers. Het al dan niet opnemen van een foto in je cv geschiedt op basis van vrijwilligheid en heeft geen negatieve consequenties. Door het uploaden van een cv met foto verleen je toestemming aan Start People en haar concernvennootschappen om deze te verwerken en te verstrekken aan (potentiële) opdrachtgevers.

Jouw gegevens worden gebruikt voor arbeidsbemiddeling, welk proces deels geautomatiseerd plaatsvindt. In ons privacy statement kun je nalezen op welke wijze wij jouw gegevens verwerken.

Vrachtwagenchauffeur CE

Start People Transport BGV Eindhoven

Standplaats
's-Hertogenbosch
Opleiding
MBO 1/2
Vakgebied
Transport
Vacaturenummer
1AV0004973

Als chauffeur bij DHL Den Bosch werk je de ene week overdag en de andere week in de nacht. Deze planning is vooraf met je afgestemd! De combinatie maakt deze baan afwisselend! Je haalt goederen op en levert deze af bij depots en of klanten. Je bent klantvriendelijk en een goede dienstverlening vind je belangrijk in je werk.

De begintijden in de dagdienst zijn tussen 7.30 en 9.00 uur en eindigt tussen 16.00 en 18.30 uur. De nachtdienst start tussen 20.00 en 22.00 uur en eindigt tussen 6.00 en 7.00 uur.

Fulltime of Part time, beide is in overleg mogelijk.

Je hebt een rijbewijs CE met code 95 en een digitale bestuurderskaart.
Je werkt graag in wisselende diensten(dag/nacht).
Je bent gemotiveerd, zelfstandig, en je bent stressbestendig.
Je doet er alles aan om een klant tevreden te houden.
Je maakt graag deel uit van een hecht team.

Start People Transport biedt jou volop kansen en ontwikkelingsmogelijkheden. We investeren in vakopleidingen en bijscholing. Met onze online planning koppelen we je in no time aan een opdrachtgever.

Goede arbeidsomstandigheden,Een rooster die ruim van te voren bekend is,Een uitstekende en collegiale werksfeer,Mogelijkheden voor bijscholing Code-95,Goede begeleiding in de inwerkperiode,Een vaste baan met kans op vast dienstverband.