Solliciteren

Schrijf je in voor arbeidsbemiddeling en solliciteer gericht op deze vacature.

Deze vacature bestaat helaas niet (meer).

Vrachtwagenchauffeur C(E)

Start People Transport BGV Zwolle

Standplaats
Almelo
Opleiding
MBO 1/2
Vakgebied
Transport
Vacaturenummer
1AV0005306

Ben jij in het bezit van je C of je CE rijbewijs en ben je op zoek naar een leuke baan als vrachtwagenchauffeur in de omgeving van Almelo? Dan zijn wij op zoek naar jou! Wij hebben diverse vacatures beschikbaar als vrachtwagenchauffeur, bij een groot scala aan werkgevers. Hierbij denkend aan werk in de afvalsector, koeltransport, stukgoed, horeca bevoorrading, levensmiddelentransport (DC en winkeldistributie) en exceptioneel vervoer.
Wij denken graag met je mee welke vacature passend is voor jou. Fulltime en parttime behoren beide tot de mogelijkheden, tevens zijn er bij goed functioneren mogelijkheden tot een vast contract.

De sollicitatie procedure gaat als volgt:

  • Na jouw sollicitatie word er binnen 24 uur telefonisch contact met je opgenomen.
  • Na een positief telefoon gesprek word je uitgenodigd op de vestiging bij Start People Transport.
  • Vervolgens word er een gesprek ingepland bij onze opdrachtgever, hier wordt gekeken of er een proef/inwerk dag wordt ingepland of dat je direct aan de slag kan.

  • Je bent in het bezit van je rijbewijs C(E);
  • Je bent in het bezit van een geldige Code 95;
  • Je bent in het bezit van een digitale bestuurderspas;
  • Je bent gemotiveerd om aan de slag te gaan.
  • Je bent Flexibel inzetbaar en je hebt geen 9-tot-5-mentaliteit.

Start People Transport brengt kwaliteit op de weg! Daarom zijn wij in heel Nederland op zoek naar gemotiveerde collega-chauffeurs, zodat we op elke plek en op elk moment goede vakmensen beschikbaar hebben.
Werken bij Start People Transport betekent voor jou verschillende soorten ervaringen opdoen; van winkeldistributie tot reiniging, van beton tot internationaal transport. We gaan samen op zoek naar de juiste opdrachtgever!

Collega’s ontvangen bij Start People Transport diverse opleidingen en kunnen bij goed functioneren doorgroeien tot allround ervaren chauffeur of specialist. Bij ons ben je geen nummer, maar een persoon. Wij hechtten veel waarde aan persoonlijk contact.
Chauffeurs die via Start People Transport werken krijgen een uitgebreide loopbaanbegeleiding. Daarnaast vinden wij het belangrijk dat je niet ‘stilstaat’.
Hierom bieden wij jou ook mogelijkheden tot bijscholing en ontwikkeling.Voor meer informatie kun je contact opnemen via 7614@startpeople.nl of 038-4673220.