Solliciteren

Schrijf je in voor arbeidsbemiddeling en solliciteer gericht op deze vacature.

Deze vacature bestaat helaas niet (meer).

Vrachtwagenchauffeur CE

Start People Transport BGV Zwolle

Standplaats
Beilen
Opleiding
MBO
Vakgebied
Transport
Vacaturenummer
1AV0005018

Altijd al op zo'n grote gele vrachtwagen willen rijden? Zorg jij ervoor dat de consument ook in deze tijden boodschappen kan blijven doen? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Voor onze opdrachtgever Jumbo Supermarkten zijn wij voor het distributiecentrum in Beilen (gelegen langs de A28 tussen Assen en Hoogeveen) op zoek naar chauffeurs voor de bevoorrading van de supermarkten van Jumbo.
Omdat het aantal dagen per week kan verschillen, is deze baan zeer geschikt voor als je graag parttime wil werken. Fulltime is mogelijk in de zomerperiode en rond feestdagen.
Omdat jij zelf kan aangeven op welke dagen je zou willen werken, is deze functie goed te combineren met een andere baan, eigen bedrijf, of andere doordeweekse bezigheden.

Als Jumbo-chauffeur krijg jij de verantwoordelijkheid over de bevoorrading van de supermarkten van Jumbo in de noordelijke helft van het land (Groningen, Friesland, Drenthe, Overijssel en een deel van de Flevopolder). Vanuit Beilen worden zo'n 160 winkels bevoorraad, waarbij je zowel gekoelde als niet-gekoelde producten in jouw gele wagen hebt.
De producten staan op rolcontainers. Het gewicht per rolcontainer kan verschillen. Een rolcontainer met bier is bijvoorbeeld zwaarder dan een rolcontainer met wc-papier.
Het gaat om werk voor langere tijd. Sommige chauffeurs van Start People Transport rijden al 4 jaar bij Jumbo. Dat is voor jou dus ook mogelijk.

Je komt te werken in een bedrijf met prettige en fijne werksfeer, met behulpzame collega's en teamleiders.
Bij Jumbo wordt er goed voor je gezorgd. Je pauze maak je gewoon op het DC, waarbij je gebruik kunt maken van alle faciliteiten van het bedrijfsrestaurant.

Wij zorgen er samen met Jumbo voor dat je uitgebreid wordt ingewerkt, zodat jij je al snel helemaal op je plek voelt bij Jumbo.

Je ontvangt een arbeidsovereenkomst voor bepaalde tijd met een gegarandeerd inkomen.
Het salaris is conform de eigen arbeidsvoorwaarden van Jumbo (inclusief toeslagen), waarbij er rekening wordt gehouden bij de inschaling met jouw ervaring als chauffeur.

 • Jij bent in het bezit van Rijbewijs CE met Code 95 en digitale bestuurderskaart;
 • Jij hebt ervaring met het rijden met een trailer (minimaal 4 maanden) en bent behendig in manoeuvreren;
 • Heb je al ervaring met winkeldistributie? Dan is dat zeker een pré;
 • Jij bent minimaal 1x per 2 weken ook op zaterdag beschikbaar;
 • Werk je graag op zondag? Ook dat is mogelijk;
 • Jij bent collegiaal ingesteld en ziet er representatief uit;
 • Jij kan zelfstandig je producten laden en lossen;
 • Jij hebt een flexibele instelling, en beschikbaar voor zowel vroege als late diensten;
 • Jij bent woonachtig in een straal van max. 50 km rondom Beilen.

Jumbo Supermarkten is qua grootte de 2e supermarktketen van Nederland. Met bijna 700 winkels verspreid door Nederland (en 3 in België), is er altijd wel een winkel in de buurt. Vanuit het distributiecentrum in Beilen worden ruim 160 winkels in het noordelijk deel van het land voorzien van gekoelde en ongekoelde producten. Als vrachtwagenchauffeur bij Jumbo heb je een afwisselende baan, leuke collega's, en een grote verantwoordelijkheid.

Start People Transport wil bijdragen aan een samenleving waarin werk op een positieve manier de persoonlijke ontwikkeling ondersteunt van iedere deelnemer op de arbeidsmarkt. Op welke manier hij of zij dan ook invulling geeft aan werk. Bij alle kandidaten in ons bestand verdiepen wij ons in hun unieke eigenschappen. Wij weten waar ze vandaan komen en — misschien wel belangrijker — waar ze naartoe willen. Zoals wij ook alles willen weten van onze opdrachtgevers, hun organisatie, hun medewerkers en hun bedrijfscultuur. Door deze oprechte interesse in beide partijen creëren wij combinaties die echt werken.

 • Wij bieden salaris conform AVR Jumbo (€ 2506 tot € 2750 bruto per maand bij fulltime dienstverband); inschaling is afhankelijk van jouw ervaring;
 • Wij bieden 8,33% vakantiegeld, opbouw van verlofuren en pensioen;
 • Wij bieden mogelijkheden voor bijscholing voor Code 95;
 • Je gaat rijden op goed onderhouden materiaal;
 • Je komt te werken in een fijne en collegiale werksfeer;
 • Functie voor de lange termijn met een contract met een gegarandeerd inkomen.

De sollicitatie procedure gaat als volgt:

 • Na jouw sollicitatie word er binnen 24 uur telefonisch contact met je opgenomen.
 • Na een positief telefoon gesprek word je uitgenodigd op de vestiging bij Start People Transport.
 • Vervolgens word er een gesprek ingepland bij onze opdrachtgever, hier wordt gekeken of er een proef/inwerk dag wordt ingepland of dat je direct aan de slag kan.