Solliciteren

Schrijf je in voor arbeidsbemiddeling en solliciteer gericht op deze vacature.

Deze vacature bestaat helaas niet (meer).

Vrachtwagenchauffeur CE

Start People Transport BGV Eindhoven

Standplaats
Den Bosch
Opleiding
MBO
Vakgebied
Transport
Vacaturenummer
1AV0004855

Zoek je afwisseling in dag- en nachtwerk? En pendelritten waar je tussen diverse depots op en neer rijdt? Vind jij in de weekenden op de baan zitten niet erg, af en toe natuurlijk? Dan zou de vrachtauto van PostNL jouw goed staan! Je vervoert rolcontainers met post en pakketjes. Het is pittig werk, maar wel gewoon goed te doen! Je hebt leuk contact met de planners en natuurlijk met Start People Transport zodat JIJ elke dag met een grote glimlach naar je werk gaat!

De werktijden zijn tussen 04.00 uur en 09.00 uur / 16.00 uur en 21.00 uur. De duur van de ritten zijn tussen de 9 á 12 uur. PostNL heeft een eigen cao met goede arbeidsvoorwaarden. Benieuwd naar wat het verdient? Reageer dan snel!

Je bent in het bezit van een rijbewijs CE, code 95 en een digitale bestuurderskaart
Ervaring met een trekker oplegger is fijn, maar de bereidheid om het te leren is even goed!
Den Bosch is goed te bereiken voor je
Flexibileit is geen probleem
Je bent in bezit van eigen vervoer
Fysiek werk is geen belemmering

Wie kent het bedrijf niet, onze oranje PostNL! De onmisbare schakel tussen verzenders en ontvangers van post en pakketten, tussen de fysieke en de online wereld. Ze maken communicatie mogelijk tussen mensen en bedrijven, op alle mogelijke manieren. Wil jij deel uit maken van de ongeveer 46.000 medewerkers, drie segmenten, en werken in dertien landen verdeeld over drie continenten van PostNL?
De wensen van de klanten, de fijnmazige netwerken en de toegewijde mensen helpen de ambitie te realiseren: om de aanbieder van post- en logistieke oplossingen in specifieke markten te zijn, daar wil je een bijdrage aan leveren!

Salaris conform cao PostNL - inschaling afhankelijk van je ervaring.
4 wekelijkse of wekelijkse salarisbetaling
Bij goed functioneren kans op overname
Fulltime functie met afwisselende dagen en diensten
Begeleiding bij je loopbaan
Mogelijkheden tot nascholing code 95