Solliciteren

Schrijf je in voor arbeidsbemiddeling en solliciteer gericht op deze vacature.

x Bestandstype doc, docx, pdf van maximaal 3 MB

Upload hier jouw cv. Dit is je visitekaartje voor ons én voor opdrachtgevers waar we je voorstellen. Je kunt een foto opnemen op je cv, maar als je dit niet doet heeft dit geen negatieve gevolgen voor je sollicitatie. Als je een foto opneemt in je cv dan geef je Start People – én de bedrijven die horen bij USG People Holdings BV. - toestemming om deze te verwerken en te verstrekken aan (potentiële) opdrachtgevers.

Jouw gegevens worden gebruikt voor arbeidsbemiddeling, dit vindt deels geautomatiseerd plaats. In ons privacy statement kun je nalezen hoe wij jouw gegevens verwerken.

Vrachtwagenchauffeur CE

Start People Transport BGV Eindhoven

Standplaats
Tilburg
Opleiding
MBO
Vakgebied
Transport
Vacaturenummer
1AV0027839

Bij Bakker Logistiek heb je als vrachtwagenchauffeur écht een afwisselende baan. De ene dag lever je levensmiddelen aan Albert Heijn filialen in de regio. De andere dag rijd je voor Big Bazar een route in het noorden van het land. De volgende dag maak je een ritje met DC werk waarbij je gebruik maakt van een elektrische pompwagen. Je kunt bij Bakker Logistiek zowel dagdiensten als avonddiensten draaien.


Benieuwd hoe de werkdagen er uit zien? Lees hieronder verder.

Jij beschikt over je CE-rijbewijs met Code 95 • Jij beschikt over een digipas • Jij woont maximaal 40km. van Tilburg af • Jij bent minimaal 1x per 4 weken op zaterdag beschikbaar. Avond/ nacht is voor jou geen probleem. Fysiek in staat te helpen met laden en lossen. Ervaring met een trailer is een pré. Je wilt niet elke dag hetzelfde werk of rondje rijden?

Onze opdrachtgever is een echte specialist in de transport en warehousing van producten uit de food sector. Je kan wel zeggen dat ze de grootste logistiek dienstverlener in de food sector zijn. Met een enorm team aan gepassioneerde medewerkers werken ze elke dag met plezier en passie. Werk creëert waarde voor iedereen! Mede door deze visie wil Start People Transport iedereen een gelijke kans bieden op de arbeidsmarkt. Wij willen een optimale samenwerking creëren en handhaven tussen onze flexkrachten, opdrachtgevers en onszelf! Wat ga je doen?

Een salaris tussen de €12,14 en €15,36 bruto p.u. conform CAO BGV
19% toeslag voor het werken tussen 21:00 en 05:00
Jaarlijks kosteloos een code 95 cursus
Fulltime en parttime mogelijkheden
8,33% vakantiegeld, opbouw van verlofuren en pensioen
Kans op overname bij goed funcioneren
Wij staan altijd voor je klaar waarbij jouw wensen en behoeften centraal staan

Heb je nog vragen of je wilt soliciteren op deze functie? Aarzel dan niet om Start People Transport in te schakelen! Je kan ons bereiken op het telefoonnummer 040-2662300. Onze afdeling staat altijd voor je klaar.