Solliciteren

Schrijf je in voor arbeidsbemiddeling en solliciteer gericht op deze vacature.

x Bestandstype doc, docx, pdf van maximaal 3 MB

Upload hier jouw cv. Dit is je visitekaartje voor ons én voor opdrachtgevers waar we je voorstellen. Je kunt een foto opnemen op je cv, maar als je dit niet doet heeft dit geen negatieve gevolgen voor je sollicitatie. Als je een foto opneemt in je cv dan geef je Start People – én de bedrijven die horen bij USG People Holdings BV. - toestemming om deze te verwerken en te verstrekken aan (potentiële) opdrachtgevers.

Jouw gegevens worden gebruikt voor arbeidsbemiddeling, dit vindt deels geautomatiseerd plaats. In ons privacy statement kun je nalezen hoe wij jouw gegevens verwerken.

Vrachtwagenchauffeur CE

Start People Transport BGV Rotterdam

Standplaats
Hellevoetsluis
Opleiding
MBO
Vakgebied
Transport
Vacaturenummer
1AV0005885

Wil jij tot wel 3500,- in de maand verdienen en heb jij al meerdere jaren ervaring op de weg? Lees dan snel verder! Voor een opdrachtgever in Hellevoetsluis zijn wij opzoek naar een vrachtwagenchauffeur die graag veel uren wil draaien. Hierbij zal jij verantwoordelijk zijn voor de transport van chemische stoffen in onder andere Rotterdam, Den Haag en Utrecht. Als vrachtwagenchauffeur zal jij voornamelijk in tankcontainers rijden. Voor deze vorm van transport zijn de tankcontainers volledig uitgerust met slangen en compressoren. Door deze mechanische systemen ben jij in staat om directe toevoer naar afvullijnen mogelijk te maken. Bij deze vorm van transport heb je te maken met veel aspecten zoals gewicht, houdbaarheid en temperatuur. Lijkt jou dit interessant? Solliciteer dan direct!

Als vrachtwagenchauffeur woon jij in omgeving Rotterdam en Dordrecht. Hiernaast beschik jij over een CE-rijbewijs en heb je enkele jaren ervaring als vrachtwagenchauffeur op de trailer.

Overige eisen:

 • ADR of bereid deze te behalen;
 • VCA;
 • Communicatieve vaardigheden in de Nederlandse taal.

Deze organisatie die eveneens opereert in het buitenland beschikt over tientallen nieuwe transportcombinaties. Zij zijn gericht op het vervoer van bulkgoederen voor de chemie- en levensmiddelensector alsmede brandstofdistributie voor oliehandelaren. Zij hebben kwaliteit hoog in het vaandel staan en werkt graag aan de ontwikkeling van haar vrachtwagenchauffeurs.

 • Salarisschalen liggen tussen de 14,20 en 15,36 bruto per uur excl. toeslagen;
 • Bij goed functioneren ontvang je na een jaar een vast contract

Werken bij Start People Transport betekent voor jou:

 • Jouw salaris nauwkeurig uitbetaald, wekelijks of vierwekelijks. Aan jou de keuze!
 • 8% vakantiegeld, opbouw van verlofuren en pensioenopbouw na 6 maanden;
 • Werken bij de leukste en grootste transportbedrijven van Nederland;
 • Wij helpen jou een leuke, vaste baan te vinden;
 • Volop doorgroeimogelijkheden;
 • Wij luisteren naar jouw wensen en eisen en staan altijd voor je klaar.