Solliciteren

Schrijf je in voor arbeidsbemiddeling en solliciteer gericht op deze vacature.

x Bestandstype doc, docx, pdf van maximaal 3 MB

Upload hier jouw cv. Dit is je visitekaartje voor ons én voor opdrachtgevers waar we je voorstellen. Je kunt een foto opnemen op je cv, maar als je dit niet doet heeft dit geen negatieve gevolgen voor je sollicitatie. Als je een foto opneemt in je cv dan geef je Start People – én de bedrijven die horen bij USG People Holdings BV. - toestemming om deze te verwerken en te verstrekken aan (potentiële) opdrachtgevers.

Jouw gegevens worden gebruikt voor arbeidsbemiddeling, dit vindt deels geautomatiseerd plaats. In ons privacy statement kun je nalezen hoe wij jouw gegevens verwerken.

Vrachtwagenchauffeur CE

Start People Transport BGV Rotterdam

Standplaats
Nieuwegein
Opleiding
MBO
Vakgebied
Transport
Vacaturenummer
1AV0034882

Vind jij het leuk om in nieuw materiaal te rijden én wil jij graag werken in een gezellig hecht team? Lees dan snel verder! Bij de functie als vrachtwagenchauffeur CE ga je met een mooie en moderne trekker-oplegger combinatie ritten rijden voor een klant in de regio Nieuwegein. Het gaat hier met name om ritten van distributiecentrum naar distributiecentrum, maar soms ook naar een winkel. Een werkdag bij Cornelissen zal er voor jou als volgt uit gaan zien:

Je start je werkdienst met een kop koffie en een praatje met je collega's. Ondertussen bekijk je wat jouw planning voor vandaag is via de boordcomputer. Tussendoor blijf je contact houden met de afdeling Planning. Vervolgens ga je beginnen aan je route. Jij hebt de verantwoordelijkheid om de goederen van de klant op tijd en volgens de juiste condities bij hen af te leveren. Hierbij controleer jij ook de goederen die je hebt geladen en gelost met de vrachtdocumenten en voer je administratieve taken uit. Mede dankzij jou kan Cornelissen de allerhoogste kwaliteit blijven bieden.

Voor deze functie zijn er zowel fulltime als parttime mogelijkheden. Tevens is het bedrijf opzoek naar weekend chauffeurs. Wil jij met jouw talent het team versterken en word jij hier enthousiast van? Wacht dan niet en solliciteer meteen!

Jij kunt je helemaal vinden in de volgende functie-eisen:

 • Je bent in het bezit van rijbewijs CE en een geldige code 95;
 • Je bent woonachtig in omgeving Nieuwegein (Gouda, Woerden, Alphen aan den Rijn, Amsterdam, Schiphol of Utrecht);
 • Je hebt aantoonbare ervaring als CE vrachtwagenchauffeur;
 • Je bent bereid om op wisselende tijden te werken.

Cornelissen Groep staat erom bekend dat zij slimme en duurzame oplossingen op het gebied van vooruitstrevende logistiek bieden. De corebusiness van hun transportdivisie is winkeldistributie. Tevens besteden ze veel tijd, aandacht en zorg aan onderzoek en de implementatie van nieuwe ontwikkelingen. Binnen Cornelissen heerst een goede werksfeer, krijg je de vrijheid en wordt initiatief tonen erg gewaardeerd. Jij als chauffeur komt te werken in een hecht en gezellig team bij standplaats Nieuwegein. Je zult je snel thuis voelen bij dit bedrijf.

Binnen Start People Transport staat een vast contactpersoon voor je klaar om al jouw vragen te beantwoorden en je te helpen vlekkeloos te starten met jouw nieuwe baan.

Als je bij Cornelissen gaat werken, kun je het volgende verwachten:

 • Een goed salaris conform de TLN/BGV cao schaal D (Tussen de €12,14 en €15,36;
 • Opgenomen worden in een echt familiebedrijf met een warm familiegevoel;
 • Werken met een hecht en gezellig team;
 • Een fulltime/parttime contract voor bepaalde tijd met kans op een contract voor onbepaalde tijd.

Werken bij Start People Transport betekent voor jou:

 • Jouw salaris nauwkeurig uitbetaald, wekelijks of vierwekelijks. Aan jou de keuze!;
 • 8,33% vakantiegeld, opbouw van verlofuren en pensioenopbouw na 6 maanden;
 • Werken bij de leukste en grootste transportbedrijven van Nederland;
 • Wij helpen jou een leuke, vaste baan te vinden;
 • Volop doorgroeimogelijkheden;
 • Opleidingsmogelijkheden, zoals bijvoorbeeld het volgen van trainingen voor de vernieuwing van code 95;
 • Wij luisteren naar jouw wensen en eisen en staan altijd voor je klaar.