Solliciteren

Schrijf je in voor arbeidsbemiddeling en solliciteer gericht op deze vacature.

Deze vacature bestaat helaas niet (meer).

Vrachtwagenchauffeur CE

Start People Transport BGV Zwolle

Standplaats
Geldermalsen
Opleiding
MBO
Vakgebied
Transport
Vacaturenummer
1AV0040866

Ben jij graag aan het werk op de momenten dat de rest van het land op 1 oor ligt en het heerlijk rustig is op de weg? Vind jij het prettig om afwisselend te pendelen tussen distributiecentra en winkels te bevoorraden in de nachtelijke uren? En ben je parttime of fulltime beschikbaar? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Voor 1 van de grootste logistieke dienstverleners van Nederland zijn wij voor standplaats Geldermalsen op zoek naar vrachtwagenchauffeurs voor de grootste supermarktketen van het land. Jij gaat als chauffeur er voor zorgen dat de supermarkten van Albert Heijn voorzien worden van nieuwe goederen, en jij gaat het pendelvervoer tussen diverse distributiecentra van Albert Heijn verzorgen.

Jouw dienst begint in de avond tussen 22:00 uur en 01:00 uur. Op het DC in Geldermalsen ga je de vrachtwagen laden. De ene keer heb je vracht bij je voor een aantal supermarkten (zowel gekoeld als ongekoeld). De andere dag vervoer je een volle trailer met vracht naar een ander DC. Elke dag is dus weer anders.

Uiteraard word je uitgebreid ingewerkt. Je gaat een aantal dagen met een coach op pad, die jou alles gaat uitleggen. Net zo lang, totdat je zelfstandig op pad kunt.

Wij hebben mogelijkheden voor chauffeurs die fulltime beschikbaar zijn (4 tot 5 dagen per week), maar ook voor parttime chauffeurs en/of weekendchauffeurs.
Belangrijkste is dat je in ieder geval 1x per 2 weken een dag in het weekend beschikbaar bent.

Je ontvangt een arbeidsovereenkomst voor bepaalde tijd met een gegarandeerd inkomen per periode.
Uiteraard wordt het goed betaald. Jouw salaris is conform schaal D van CAO Beroepsgoederenvervoer (inclusief eventuele toeslagen en vergoedingen). Inschaling is afhankelijk van hoeveel ervaring jij meeneemt als chauffeur. Gezien de werktijden ontvang jij ook nog uitgebreid toeslagen voor het werken in de avond/nacht/vroege ochtend.
Verder ontvang je van ons een tegemoetkoming in de reiskosten. Bij goed functioneren treed je naderhand in rechtstreekse dienst bij deze mooie opdrachtgever.

 • Je bent in het bezit van Rijbewijs CE met Code 95 en een tachograafpas;
 • Je hebt al ervaring met distributie met een oplegger;
 • Ervaring met winkeldistributie is een grote pré;
 • Je bent ook minimaal 1x per 2 weken een dag in het weekend beschikbaar;
 • Je bent woonachtig in een straal van max. 40 km rondom Geldermalsen;
 • Je bent fysiek in goede conditie (zelfstandig laden en lossen van rolcontainers is voor jou geen probleem);
 • Je bent zeer klantvriendelijk ingesteld en hebt een collegiale instelling;
 • Je ziet er representatief uit (Jij bent hét visitekaartje);

Onze opdrachtgever behoort tot 1 van de grootste logistieke transporteurs van Nederland. Met bijna 700 vrachtwagens dagelijks op de weg en vanuit 40 standplaatsen verspreid over heel Nederland zorgen zij voor duurzaam, efficiënt en veilig transport van levensmiddelen en non-food producten. Hun klanten bestaan voornamelijk uit retailers, producenten en foodservice bedrijven.

Werk creëert waarde voor iedereen! Met behulp van deze visie wil Start People Transport iedereen een gelijke kans geven op de arbeidsmarkt. Wij willen een optimale samenwerking creëren tussen flexkracht, opdrachtgever en onszelf!

 • Een arbeidsovereenkomst voor bepaalde tijd met een gegarandeerd inkomen per periode;
 • Een afwisselende baan die je zowel parttime als fulltime kan uitoefenen;
 • Een goed salaris in schaal D ( €12,14 - €15,36 ) conform CAO Beroepsgoederenvervoer met reiskostenvergoeding en overwerk-, zaterdag-, zondag vergoeding ( Op basis van een fulltime dienstverband verdien je minimaal tussen de € 2110,- en € 2670,- bruto per maand, exclusief toeslagen en overuren);
 • 19% toeslag voor de uren die jij maakt tussen 21:00 uur en 05:00 uur;
 • 8,33% vakantiegeld, opbouw van verlofuren en pensioen;
 • Een organisatie waarin JIJ als vrachtwagenchauffeur centraal staat!
 • Gedegen inwerkperiode waarbij je een aantal dagen wordt ingewerkt onder begeleiding van een mentorchauffeur;
 • Modern euro 6 wagenpark wat keurig onderhouden wordt;
 • Een mooie baan met perspectief; bij goed functioneren treed je na verloop van tijd (1 tot 1,5 jaar) in rechtstreekse dienst bij deze mooie opdrachtgever.

Na jouw sollicitatie word er binnen 24 uur telefonisch contact met je opgenomen.
Na een positief telefoongesprek word je eventueel uitgenodigd op de vestiging bij Start People Transport.
Vervolgens word er een gesprek ingepland bij onze opdrachtgever, hier wordt gekeken of er een proef/inwerk dag wordt ingepland of dat je direct aan de slag kan.