Solliciteren

Schrijf je in voor arbeidsbemiddeling en solliciteer gericht op deze vacature.

x Bestandstype doc, docx, pdf van maximaal 3 MB

Upload hier jouw cv. Dit is je visitekaartje voor ons én voor opdrachtgevers waar we je voorstellen. Je kunt een foto opnemen op je cv, maar als je dit niet doet heeft dit geen negatieve gevolgen voor je sollicitatie. Als je een foto opneemt in je cv dan geef je Start People - én de bedrijven die horen bij RGF Staffing the Netherlands - toestemming om deze te verwerken en te verstrekken aan (potentiële) opdrachtgevers.

Jouw gegevens worden gebruikt voor arbeidsbemiddeling, dit vindt deels geautomatiseerd plaats. In ons privacy statement kun je nalezen hoe wij jouw gegevens verwerken.

Vrachtwagenchauffeur CE

Start People Transport BGV Rotterdam

Standplaats
Rotterdam
Opleiding
MBO
Vakgebied
Transport
Vacaturenummer
1AV0048007

Hou jij van lekker zelfstandig zijn en om veel onderweg te zijn? Lees dan gauw verder! Als fulltime vrachtwagenchauffeur CE bij PostNL ben jij verantwoordelijk voor het ophalen, vervoeren en afleveren van rolcontainers vol brieven en pakketten. Jij hebt de belangrijkste taak, je zorgt er namelijk voor dat alles op tijd bij de klanten wordt opgehaald en bezorgd. Een werkdag bij PostNL zal er voor jou als volgt uit gaan zien:

Je start als vrachtwagenchauffeur CE je werkdag samen met je collega's in het distributiecentrum van Rotterdam met een hete kop koffie. Ondertussen neem je jouw planning door zodat jij precies weet wat jou deze dag te doen staat. Nadat je je koffie op hebt, ga je naar de moderne wagen om deze in te laden met rolcontainers. Voor vertrek controleer je of alle brieven en pakketten compleet zijn. Vervolgens ga jij op pad naar de eerste stop van je planning.. Je ontvangt ruim een week van tevoren je planning, zodat jij een goede balans kan hebben tussen werk en privé. Zo kan je bijtijds leuke uitjes plannen met je gezin en vrienden. Word jij hier enthousiast van? Wacht dan niet en solliciteer meteen!

Als vrachtwagenchauffeur CE voldoe jij aan de volgende eisen:
:

 • Je hebt een CE rijbewijs en een geldige code 95.
 • Je bent fysiek fit genoeg
 • Je bent beschikt over een eigen vervoersmiddel
 • Je bent flexibel met wijzigingen in de planning
 • Je bent woonachtig om en nabij de omgeving van Rotterdam, Den Haag, Leiden, Zoetermeer of Delft;
 • Je hebt een goede beheersing van de Nederlandse en/of Engelse taal.

Binnen PostNL zijn duizenden werknemers werkzaam die elke dag klaar staan om ervoor te zorgen dat hun klanten de diverse postpakketten binnen krijgen.
Jij wordt als fulltime vrachtwagenchauffeur CE bij PostNL goed ingewerkt én begeleid door een vaste contactpersoon vanuit Start People Transport. Jouw wensen staan centraal en daarbij heb je volop doorgroeimogelijkheden.

Als je bij PostNL gaat werken, kun je het volgende verwachten:

 • Een mooi salaris van €15,82 per uur
 • Een toeslag tot 100% als je werkt op zon- en feestdagen;
  Loopbaanbegeleiding;
 • Bij goede functionering kans op vast contract bij PostNL.

Werken bij Start People Transport betekent voor jou:

 • 8,33% vakantiegeld, opbouw van verlofuren en pensioenopbouw na 6 maanden;
 • Jouw salaris nauwkeurig uitbetaald, wekelijks of vierwekelijks. Aan jou de keuze!;
 • Verschillende doorgroeimogelijkheden;
 • Werken bij de leukste en grootste transportbedrijven van Nederland;

Als je interesse hebt in deze fulltime vacature of in een andere full- of parttime vacature, neem dan contact op met Robin Arain op telefoonnummer 0683071270, zodat jullie met elkaar kunnen sparren over de mogelijkheden die wij jou te bieden hebben.