Solliciteren

Schrijf je in voor arbeidsbemiddeling en solliciteer gericht op deze vacature.

x Bestandstype doc, docx, pdf van maximaal 3 MB

Upload hier jouw cv. Dit is je visitekaartje voor ons én voor opdrachtgevers waar we je voorstellen. Je kunt een foto opnemen op je cv, maar als je dit niet doet heeft dit geen negatieve gevolgen voor je sollicitatie. Als je een foto opneemt in je cv dan geef je Start People - én de bedrijven die horen bij RGF Staffing the Netherlands - toestemming om deze te verwerken en te verstrekken aan (potentiële) opdrachtgevers.

Jouw gegevens worden gebruikt voor arbeidsbemiddeling, dit vindt deels geautomatiseerd plaats. In ons privacy statement kun je nalezen hoe wij jouw gegevens verwerken.

Vrachtwagenchauffeur CE ADR stukgoed

Start People Transport BGV Zwolle

Standplaats
Heerde
Opleiding
MBO
Vakgebied
Transport
Vacaturenummer
1AV0047006

Kunnen wij er binnenkort gif op innemen dat jij onze nieuwste aanwinst wordt? Lees dan verder! Voor onze opdrachtgever in Heerde (tussen Apeldoorn en Zwolle) zoeken wij een vrachtwagenchauffeur met rijbewijs CE en een ADR-basis certificaat die stukgoed wil rijden. De werkdagen zijn van maandag tot en met vrijdag. Als vrachtwagenchauffeur begin je tussen 05:00-07:00, los je gemiddeld bij 20-25 adressen met behulp van een laadklep en ben je tussen 17:00-19:00 klaar om te genieten van een verdiende avond rust.

De adressen kunnen zich bevinden in smalle straatjes of stadscentra (grotendeels in Noord-Nederland). Dus enige ervaring met het manoeuvreren met een trekker-opleggercombinatie is wenselijk. Je wordt voornamelijk ingezet als vrachtwagenchauffeur, al kan het ook voorkomen dat je wordt ingezet als bakwagenchauffeur.

 • Jij beschikt over een CE-rijbewijs incl. Code 95;
 • Jij beschikt over een geldige bestuurderskaart en ADR-basiscertificaat;
 • Jij hebt minimaal 1 jaar rijervaring op een trekker-oplegger;
 • Jij bent in fysiek goede staat om de pallets en stukgoedzendingen te lossen;
 • Jij bent woonachtig in de omgeving van Heerde, goed bereikbaar vanaf Apeldoorn, Zwolle en Deventer;
 • Jij bent fulltime beschikbaar en flexibel.

Werk creëert waarde voor iedereen. Middels deze visie wil Start People duidelijk maken dat werken belangrijk is. Het is meer dan een invulling van de dag, het is goed voor je persoonlijke ontwikkeling. Wij willen onze chauffeurs naar een hoger niveau tillen door middel van scholing en oprechte, persoonlijke aandacht.

Onze opdrachtgever is een logistiek dienstverlener die al jaren voor een vaste groep klanten rijdt. Zij hechten veel waarde aan leveringsbetrouwbaarheid en dit kunnen zij garanderen door te werken met eigen materieel en kundige, betrokken chauffeurs. Word jij de nieuwste aanwinst van deze opdrachtgever? Reageer dan nu!

 • Een fulltime tijdelijk contract;
 • Kans op overname bij wederzijdse tevredenheid en goed functioneren;
 • Arbeidsvoorwaarden conform CAO Beroepsgoederenvervoer, bruto uurloon ligt tussen de €12,56 en €15,89;
 • Loopbaanbegeleiding en betrokkenheid vanuit jouw eigen consultant.

Heb jij vragen over deze functie? Of ben jij benieuwd naar de mogelijkheden die wij voor jou hebben? Bel dan naar 038-4673220 of mail naar 7614@startpeople.nl.

De sollicitatieprocedure gaat als volgt:

 • Na jouw sollicitatie wordt er binnen 24 uur telefonisch contact met je opgenomen.
 • Na een positief telefoongesprek word je uitgenodigd voor een gesprek op de vestiging bij Start People Transport.
 • Vervolgens wordt er een gesprek ingepland bij onze opdrachtgever, hier wordt gekeken of er een proef/inwerk dag wordt ingepland of dat je direct aan de slag kan.