Solliciteren

Schrijf je in voor arbeidsbemiddeling en solliciteer gericht op deze vacature.

Deze vacature bestaat helaas niet (meer).

Vrachtwagenchauffeur CE Bloemen

Start People Transport BGV Rotterdam

Standplaats
Rotterdam
Opleiding
MBO 1/2
Vakgebied
Transport
Vacaturenummer
1AV0024183

Hou je van bloemen? Denk je dat flexibiliteit belangrijk is voor je werk? Lees het dan snel. Je komt op verschillende locaties, zoals tuincentra, winkels en exporteurs. Bloemen en planten moeten natuurlijk in goede conditie worden gehouden, wat erg belangrijk is.

De opdrachtgever is gevestigd in Den Haag en de relatie bevindt zich op de grens van Nederland, België en Duitsland. Hier kun je veel kilometers rijden en vrij kiezen voor fulltime of parttime werken. Vind je dit interessant? Solliciteer dan nu!

Bij deze opdrachtgever rijd je voornamelijk opleggers en combinaties. Hiervoor heeft u een CE-rijbewijs en code 95 nodig. Als vrachtwagenchauffeur los je graag problemen op en communiceer je goed met klanten. Je bent dag en nacht open en je wilt vele uren werken. In de dagploeg werkt u van 06.00 uur tot 17.00 uur.

Deze Westland-organisatie neemt 24/7 deel aan de inzameling, distributie en transport van bloemenproducten binnen de Benelux Economische Unie. Ze hebben meer dan 60 vrachtwagens en 200 medewerkers, dus ze zorgen ervoor dat alle bloemen elke dag op de juiste manier worden vervoerd. De organisatie is goed bereikbaar vanuit steden als Den Haag en Rotterdam.

Mensen werken samen in een prettige werksfeer en hebben ook tijd om te spelen. Ze organiseren ook regelmatig interessante activiteiten, omdat de boeg niet altijd strak zit. Hoe meer diensten zij u kunnen bieden, zijn: -Hoogwaardige materialen, veiligheid is essentieel. -Een arbeidsovereenkomst, we houden rekening met uw werktijden. U ontvangt tussen de 14 en 16 euro. Na aanmelding nemen wij binnen 24 uur telefonisch contact met u op. Na een actief telefoongesprek wordt u uitgenodigd op de locatie van Start People Transport. Plan dan een afspraak met onze opdrachtgever en kijk hier of er een proef- / onboarding-dag gepland staat of dat je direct kunt beginnen.