Solliciteren

Schrijf je in voor arbeidsbemiddeling en solliciteer gericht op deze vacature.

x Bestandstype doc, docx, pdf van maximaal 3 MB

Upload hier jouw cv. Dit is je visitekaartje voor ons én voor opdrachtgevers waar we je voorstellen. Je kunt een foto opnemen op je cv, maar als je dit niet doet heeft dit geen negatieve gevolgen voor je sollicitatie. Als je een foto opneemt in je cv dan geef je Start People – én de bedrijven die horen bij USG People Holdings BV. - toestemming om deze te verwerken en te verstrekken aan (potentiële) opdrachtgevers.

Jouw gegevens worden gebruikt voor arbeidsbemiddeling, dit vindt deels geautomatiseerd plaats. In ons privacy statement kun je nalezen hoe wij jouw gegevens verwerken.

Vrachtwagenchauffeur CE Distributie

Start People Transport BGV Zwolle

Standplaats
Lemelerveld
Opleiding
MBO
Vakgebied
Transport
Vacaturenummer
1AV0033549

Vind je afwisseling in je werk als chauffeur prettig? Ben je als ervaren distributiechauffeur op zoek naar een nieuwe uitdaging? En vind je het prettig als je een vaste dag in de week vrij bent? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Voor een grote logistieke dienstverlener met standplaatsen in o.a. Lemelerveld en Zwolle zijn wij op zoek naar ervaren distributiechauffeurs.
Je wordt allround ingezet bij meerdere klanten van dit bedrijf. De ene dag zorg je ervoor dat supermarkten voorzien worden van nieuwe producten. De andere dag ga je rijden met goederen voor een landelijke keten die gespecialiseerd is in alles wat met tuinen en dieren te maken heeft.

Voor de klanten en opdrachtgevers ben jij het visitekaartje. Als ervaren chauffeur zorg jij ervoor dat alle klanten op tijd worden voorzien van hun nieuwe goederen. Je krijgt de beschikking over goed onderhouden materiaal waar je de weg mee op gaat.
Uiteraard wordt je goed ingewerkt. Onze opdrachtgever heeft een aantal eigen mentorchauffeurs die in jouw beginperiode jou gaan klaarstomen en begeleiden.

Het gaat om een fulltime functie, waarbij je volgens een vast schema gaat werken. Dit heeft als voordeel dat je een vaste vrije dag in de week hebt om te besteden aan je gezin, sporten of andere leuke activiteiten.
Omdat je voor meerdere opdrachtgevers van dit bedrijf gaat rijden, is het handig dat je woonachting bent in het gebied in de omgeving Lemelerveld en Zwolle.

Het salaris is conform de D-schaal van CAO Beroepsgoederenvervoer. Inschaling is afhankelijk van jouw ervaring. Uiteraard komen daar de toeslagen en vergoedingen conform de CAO nog bij, aangevuld met een tegemoetkoming in de reiskosten.
Je ontvangt een arbeidsovereenkomst met een gegarandeerd inkomen per periode. Bij goed functioneren ga je op termijn in rechtstreekse dienst bij dit mooie bedrijf.

 • Je bent in het bezit van Rijbewijs CE met Code 95 en een digitale tachograafpas;
 • Je hebt minimaal 2 jaar ervaring als distributiechauffeur met een oplegger;
 • Je bent fysiek in goede conditie; laden en lossen doe je voor een groot deel zelf (rolcontainers / pallets);
 • Je vindt het prettig om afwisseling te hebben in jouw werk als chauffeur;
 • Je bent 1x per 2 weken ook op zaterdag beschikbaar;
 • Je ziet er representatief uit;
 • Je bent erg sociaal, collegiaal en klantvriendelijk ingesteld (Jij bent het visitekaartje);
 • Je hebt een flexibele instelling;
 • Je bent woonachtig in een straal van max. 30 km rondom Lemelerveld en/of Zwolle.

De opdrachtgever is een grote speler in de logistieke sector in Nederland. Ze zijn actief voor diverse supermarktketens en andere grote bedrijven. Ze zijn te omschrijven als een hechte organisatie, waarbij de mens centraal staat. Ze hechten veel waarde aan goede werkomstandigheden, uitstekend verzorgd materiaal, en een goede verdeling van werk en privé.

Werkt creëert waarde voor iedereen, met behulp van deze visie wil Start People iedereen een kans bieden op de arbeidsmarkt. Wij creëren en handhaven een optimale samenwerking tussen flexkracht, opdrachtgever en onszelf. Onze afdeling staat altijd voor je klaar! Onze opdrachtgever is een hard werkend en vooral ook collegiaal bedrijf. Jij bent je eigen belangrijke bouwsteen in het logistieke proces. Je collega’s steken hun handen uit de mouwen voor jou, als jij dit ook voor hun doet.

 • Arbeidsovereenkomst voor bepaalde tijd met een gegarandeerd inkomen per periode;
 • Bij goed functioneren treed je op termijn in rechtstreekse dienst van dit mooie bedrijf;
 • Salaris conform de D-schaal van CAO Beroepsgoederenvervoer (salaris ligt tussen de €2110 - €2670 bruto per maand bij een fulltime dienstverband);
 • Toeslagen en vergoedingen conform CAO, aangevuld met een tegemoetkoming in de reiskosten;
 • Een vaste vrije dag in de week;
 • Opbouw van verlof, vakantiegeld en pensioen;
 • Uitgebreid inwerktraject onder begeleiding van mentoren;
 • Mogelijkheden voor bijscholing voor Code 95;
 • Een leuke werkplek binnen een toegewijde organisatie.

Na jouw sollicitatie word er binnen 24 uur telefonisch contact met je opgenomen.
Na een positief telefoongesprek word je uitgenodigd op de vestiging bij Start People Transport.
Vervolgens word er een gesprek ingepland bij onze opdrachtgever, hier wordt gekeken of er een proef/inwerk dag wordt ingepland of dat je direct aan de slag kan.