4 stappen desktop
Sollicitatie flow 2

Solliciteren

Schrijf je in voor arbeidsbemiddeling en solliciteer gericht op deze vacature.

x Bestandstype doc, docx, pdf van maximaal 3 MB

Upload hier jouw cv waarmee je je optimaal presenteert aan ons en aan (potentiële) opdrachtgevers. Het al dan niet opnemen van een foto in je cv geschiedt op basis van vrijwilligheid en heeft geen negatieve consequenties. Door het uploaden van een cv met foto verleen je toestemming aan Start People en haar concernvennootschappen om deze te verwerken en te verstrekken aan (potentiële) opdrachtgevers.

Jouw gegevens worden gebruikt voor arbeidsbemiddeling, welk proces deels geautomatiseerd plaatsvindt. In ons privacy statement kun je nalezen op welke wijze wij jouw gegevens verwerken.

Vrachtwagenchauffeur CE omgeving Deventer

Start People Transport BGV Zwolle

Standplaats
Deventer
Opleiding
MBO 1/2
Vakgebied
Transport
Vacaturenummer
1AV0005304

Word jij binnenkort de nieuwste aanwinst van Start People Transport? Wij zijn namelijk op zoek naar CE-chauffeurs in de omgeving van Deventer. Wij hebben een groot scala aan betrokken werkgevers die op zoek zijn naar joú! Van sectoren als stukgoed of distributie, van afval tot koeltransport, wij proberen altijd om een zo passend mogelijke functie voor jou te vinden. Tijdens de telefonische screening worden jouw functiewensen in kaart gebracht, hier zal een passende functie voor worden gevonden. Parttime of fulltime, bakwagen of trekker-oplegger, dagdiensten of nachtdiensten? Bij Start People Transport is het mogelijk!

  • Je bent in het bezit van je rijbewijs CE;
  • Je bent in het bezit van een geldige Code 95;
  • Je bent in het bezit van een digitale bestuurderspas;
  • Je bent gemotiveerd om aan de slag te gaan als vrachtwagenchauffeur.

Start People Transport brengt kwaliteit op de weg!
Daarom zijn wij in heel Nederland op zoek naar gemotiveerde collega-vrachtwagenchauffeurs, zodat we op elke plek en op elk moment goede vakmensen beschikbaar hebben.
Werken bij Start People Transport betekent voor jou verschillende soorten ervaringen opdoen; van winkeldistributie tot reiniging, van beton tot internationaal transport.

Collega’s ontvangen bij Start People Transport diverse opleidingen en kunnen bij goed functioneren doorgroeien tot allround ervaren vrachtwagenchauffeur of specialist.
Bij ons ben je geen nummer, maar een persoon. Wij hechtten veel waarde aan persoonlijk contact. Chauffeurs die via Start People Transport werken krijgen een uitgebreide loopbaanbegeleiding. Daarnaast vinden wij het belangrijk dat je niet ‘stilstaat’. Hierom bieden wij jou ook mogelijkheden tot bijscholing en ontwikkeling.
Voor meer informatie kun je contact opnemen via 7614@startpeople.nl of 038-4673220.