Solliciteren

Schrijf je in voor arbeidsbemiddeling en solliciteer gericht op deze vacature.

Deze vacature bestaat helaas niet (meer).

Vrachtwagenchauffeur CE Pendel

Start People Transport BGV Zwolle

Standplaats
Eerbeek
Opleiding
MBO 1/2
Vakgebied
Transport
Vacaturenummer
1AV0004884

Voor een prachtig logistiek bedrijf in Eerbeek met een lange historie zijn we per direct op zoek naar vrachtwagenchauffeur pendel voor een mooie vaste baan!
Deze baan is perfect voor je wanneer je graag zelfstandig wil werken en het rijden kan combineren met laden en lossen van trailers. Het zijn volle vrachten die je gaat laden en lossen.
Deze baan is perfect voor je wanneer je graag zelfstandig wil werken en het rijden kan combineren met laden en lossen van trailers.

Je hebt een CE rijbewijs met geldige code 95 en bestuurderspas;
Ervaring met trekker en oplegger is vereist;
Je beheerst de Nederlandse taal in woord en geschrift;
Flexibel in werktijden;
Service en klantgericht denken en handelen.

Start People Transport brengt kwaliteit op de weg! Daarom zijn wij in heel Nederland op zoek naar gemotiveerde collega-chauffeurs, zodat we op elke plek en op elk moment goede vakmensen beschikbaar hebben. Werken bij Start People Transport betekent voor jou verschillende soorten ervaringen opdoen; van winkeldistributie tot reiniging, van beton tot internationaal transport.

Start People Transport wil bijdragen aan een samenleving waarin werk op een positieve manier de persoonlijke ontwikkeling ondersteunt van iedere deelnemer op de arbeidsmarkt. Op welke manier hij of zij dan ook invulling geeft aan werk. Bij alle kandidaten in ons bestand verdiepen wij ons in hun unieke eigenschappen. Wij weten waar ze vandaan komen en — misschien wel belangrijker — waar ze naartoe willen. Zoals wij ook alles willen weten van onze opdrachtgevers, hun organisatie, hun medewerkers en hun bedrijfscultuur. Door deze oprechte interesse in beide partijen creëren wij combinaties die echt werken.

Salaris conform de CAO Beroepsgoederenvervoer (TLN);
Salaris conform cao van €1982,69 tot €2670,89 bruto per maand (C0 €11,40 tot D6 € 15,36 bruto per uur);
Uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden;
Gezette werktijden ( in dagdienst, 2- 3- of 4 ploegendienst);
Een fulltime baan voor bepaalde tijd, bij goed functioneren kan er een contract voor onbepaalde tijd worden aangeboden;
Een dynamische werkomgeving met een informele en goede werksfeer, met op zijn tijd een borrel, een rondje karten, of een avond feesten met je collega’s!