Solliciteren

Schrijf je in voor arbeidsbemiddeling en solliciteer gericht op deze vacature.

Deze vacature bestaat helaas niet (meer).

Vrachtwagenchauffeur CE Peter Appel

Start People Transport BGV Rotterdam

Standplaats
Middenmeer
Opleiding
MBO
Vakgebied
Techniek
Vacaturenummer
1AV0017103

Door heel Nederland rijden? Samen hard werken? Als chauffeur ben jij de belangrijkste schakel. Jij zorgt ervoor dat Nederland bevoorraad blijft in deze moeilijke tijden. Een mooi doel en gegeven opzichzelf al natuurlijk. Jij weet als geen ander wat hard werken is en je vind het leuk om hard te werken.

Je rijd door heel Nederland, je werkttijden liggen tussen 3 uur s'nachts en 5 uur s'middags. Je ziet heel veel soorten supermarkten. Zowel kleine oudere buurtsupermarkten als gloednieuwe XL supermarkten.

Je gaat werken in de regio Rotterdam.

Rijbewijs CE
Fysiek sterk
Bereid om vroeg te kunnen werken
Veel uren per week willen en kunnen werken
Humir

Onze opdrachtgever is gespecialiseerd in contractdistributie en netwerktransport. Vanuit 40 standplaatsen verspreid over heel Nederland zorgen zij voor duurzaam, efficiënt en veilig transport van levensmiddelen en non-food producten. De opdrachtgevers bestaan voornamelijk uit retailers, producenten en foodservice bedrijven.

Bij Peter Appel Transport werk je voor één van de grootste transporteurs van Nederland.
Wij investeren graag in kennis en het optimaliseren van jouw (rij)vaardigheden. Wij helpen jou hier dan ook graag mee! Wij vinden het belangrijk dat er een goede werksfeer op jouw werkplek is en jij met leuke collega’s en klanten werkt.
Er zijn meerdere mogelijkheden bij ons, je kan namelijk fulltime of parttime werken.
Zie jij een leuke vacature, twijfel niet en solliciteer direct. Hieronder vind je een overzicht van de actuele vacatures.
Maak jij de volgende stap?

Goed salaris vanaf D4 schalen wij in
Goede doorgroeimogelijkheden
Een goede werk/prive balans
Goede secundaire arbeidsvoorwaarden