Solliciteren

Schrijf je in voor arbeidsbemiddeling en solliciteer gericht op deze vacature.

x Bestandstype doc, docx, pdf van maximaal 3 MB

Upload hier jouw cv. Dit is je visitekaartje voor ons én voor opdrachtgevers waar we je voorstellen. Je kunt een foto opnemen op je cv, maar als je dit niet doet heeft dit geen negatieve gevolgen voor je sollicitatie. Als je een foto opneemt in je cv dan geef je Start People – én de bedrijven die horen bij USG People Holdings BV. - toestemming om deze te verwerken en te verstrekken aan (potentiële) opdrachtgevers.

Jouw gegevens worden gebruikt voor arbeidsbemiddeling, dit vindt deels geautomatiseerd plaats. In ons privacy statement kun je nalezen hoe wij jouw gegevens verwerken.

Vrachtwagenchauffeur CE Picnic

Start People Transport BGV Amsterdam

Standplaats
Utrecht
Opleiding
MBO
Vakgebied
Transport
Vacaturenummer
1AV0044293

In het bezit van je CE rijbewijs en zin in een nieuwe uitdaging, lees dan snel verder!

Voor Picnic zijn wij op zoek naar CE chauffeurs. Om te zorgen dat de kleine Picnic autootjes goed gevuld de boodschappen kunnen rondbrengen moeten de goederen van de grote distributiecentra naar de hubs vervoerd worden.

Je dag begint om 6:00 (op zijn vroegst) en daar ga je eerst samen met een collega de vrachtwagen laden. Als alles goed vast zit en gecheckt is dan ga jij op pad. Eenmaal bij de hub aangekomen los jij de rolcontainers met een elektrische containertrekker, wel zo fijn. Na alles gelost te hebben check jij nog even met je collega's op de hub of er ook emballage of andere retouren zijn zodat jij die weer mee terug kan nemen. Je dag eindigt weer bij je begin punt en afhankelijk van je starttijd zit je werkdag er om uiterlijk 23:00 op.

Naast dat je spullen van het distributiecentrum naar de hubs brengt zal je ook wel eens spullen bij de leverancier ophalen.

Om de week werk jij in het weekend waar jij dan een vrije dag doordeweeks voor terug krijgt. Wil jij liever elk weekend werken laat dit dan weten

Jij herkent jezelf in het volgende:

  • in het bezit van een CE rijbewijs en code 95;
  • beschikbaar tussen de 8 en de 40 uur;
  • goede beheersing van de Nederlandse taal;
  • bereid om eens per 2 weken in het weekend te werken;
  • woont in de buurt van Utrecht zodat je gemakkelijk op de standplaats kan komen.

Een informele sfeer, goed contact met je collega's en vakmanschap zijn de drie pijlers waar dit transportbedrijf om bekend staat. Ook plezier in je werk zodat je elke dag fluitend binnenkomt en fluitend naar huis gaat is belangrijk.
Er zijn chauffeurs nodig op de standplaatsen Utrecht en Diemen dus aarzel niet en solliciteer.
Heb je nog vragen dan kun je altijd contact opnemen via 020-5803475.

Naast een nieuwe baan krijg jij ook het volgende:

  • een salaris in de D schaal (€12,14 en €15,36);
  • toeslagen op overwerk en zaterdagen en zondagen;
  • uitzicht op een vaste baan;
  • persoonlijke begeleiding vanuit Start People en een eigen contactpersoon.