Solliciteren

Schrijf je in voor arbeidsbemiddeling en solliciteer gericht op deze vacature.

Deze vacature bestaat helaas niet (meer).

Vrachtwagenchauffeur CE plantenvervoer

Start People Transport BGV Zwolle

Standplaats
Deurningen
Opleiding
VMBO
Vakgebied
Transport
Vacaturenummer
1AV0004785

Ga jij er binnenkort voor zorgen dat het gras altijd groener is bij jouw klanten in plaats van bij hun buren?! Voor onze opdrachtgever hebben wij een spannende vacature open staan als chauffeur van geconditioneerde producten, dit zullen voornamelijk planten zijn. Bij deze functie voer jij voornamelijk eendaagse ritten uit waarbij jij 10-15 adressen hebt. Bij elk adres los jij zelf de producten, deze staan op rolcontainers! Tijdens de ritten onderhoud jij het contact met de planning via de telefoon of via de boordcomputer.

  • Jij hebt rijbewijs CE met Code 95;
  • Jij hebt een digitale bestuurderspas;
  • Jij bent enthousiast en klantgericht;
  • Jij bent flexibiliteit in je werktijden.

Het is tevens een pré als jij al ervaring hebt op je CE-rijbewijs.

Onze opdrachtgever is een logistieke groothandel in de stukgoeddistributie. Zij onderscheiden zich in hun klantgerichte samenwerking, flexibiliteit en zorgvuldigheid. Voor klanten met specifieke wensen hanteren zij een grote mate van maatwerk.

Start People Transport wil bijdragen aan een samenleving waarin werk op een positieve manier de persoonlijke ontwikkeling ondersteunt van iedere deelnemer op de arbeidsmarkt. Op welke manier hij of zij dan ook invulling geeft aan werk. Bij alle kandidaten in ons bestand verdiepen wij ons in hun unieke eigenschappen. Wij weten waar ze vandaan komen en — misschien wel belangrijker — waar ze naartoe willen. Zoals wij ook alles willen weten van onze opdrachtgevers, hun organisatie, hun medewerkers en hun bedrijfscultuur. Door deze oprechte interesse in beide partijen creëren wij combinaties die echt werken.

  • Een fulltime contract voor bepaalde tijd met kans op overname als je goed functioneert binnen het bedrijf;
  • Mogelijkheid tot bijscholing van Code 95 via Start People;
  • Groot scala aan online cursussen via GoodHabitz;
  • Leuke werkplek in een toegewijd en betrokken bedrijf.
  • Salaris conform CAO beroepsgoederenvervoer ( Tussen de EUR 1997 en EUR 2662 bruto per maand)

Twijfel jij of dit wel de juiste keuze is? Neem dan contact met ons op, ons team gaat graag in gesprek met jou over jouw wensen! Wij zijn te bereiken op 038 4673220.