Solliciteren

Schrijf je in voor arbeidsbemiddeling en solliciteer gericht op deze vacature.

x Bestandstype doc, docx, pdf van maximaal 3 MB

Upload hier jouw cv. Dit is je visitekaartje voor ons én voor opdrachtgevers waar we je voorstellen. Je kunt een foto opnemen op je cv, maar als je dit niet doet heeft dit geen negatieve gevolgen voor je sollicitatie. Als je een foto opneemt in je cv dan geef je Start People - én de bedrijven die horen bij RGF Staffing the Netherlands - toestemming om deze te verwerken en te verstrekken aan (potentiële) opdrachtgevers.

Jouw gegevens worden gebruikt voor arbeidsbemiddeling, dit vindt deels geautomatiseerd plaats. In ons privacy statement kun je nalezen hoe wij jouw gegevens verwerken.

Vrachtwagenchauffeur CE plantenvervoer

Start People Transport BGV Rotterdam

Standplaats
Naaldwijk
Opleiding
MBO 1/2
Vakgebied
Transport
Vacaturenummer
1AV0024183

Heb jij het CE-rijbewijs en zoek je een chauffeursfunctie waarbij je bloemen en planten vervoert in de dag of nacht? Lees dan verder! Voor een logistiek dienstverlener – met een vestiging in Naaldwijk – zoeken wij een vrachtwagenchauffeur CE. In de functie vrachtwagenchauffeur CE plantenvervoer begint jouw werkdag met een bak koffie, je haalt jouw rit informatie op en de opzet van jouw dag is grotendeels hetzelfde. Je rijdt eerst naar een kweker of groothandel om de betreffende planten en bloemen op te halen. Daarna verzorg jij de distributie van deze planten en bloemen naar de klanten die deze hebben besteld.

Onze opdrachtgever – gevestigd in Naaldwijk – heeft verschillende diensten. Zo kan je terecht in de dag- en nachtdiensten. Ook kan jij jouw voorkeur uitspreken om de wisseldiensten uit te voeren. Hierbij rijd je de ene week dagdiensten en de andere week nachtdiensten.

 • Jij hebt rijbewijs CE met een geldige Code 95;
 • Jij woont rondom Naaldwijk, bij Rotterdam en Den Haag;
 • Jij beheerst de Nederlandse taal in woord en geschrift;
 • Jij hebt een geldige bestuurderskaart;
 • Jij bent fulltime of parttime beschikbaar.

Onze opdrachtgever – gevestigd in Naaldwijk – is onderdeel van een organisatie die zich contact bezighoudt met de distributie van sierteeltproducten in de Benelux. Met 200 medewerkers en 60 vrachtwagens zorgen zij ervoor dat planten en bloemen op de correcte manier worden getransporteerd.

Werk creëert waarde voor iedereen! Met deze visie wil Start People iedereen een gelijke kans bieden op de arbeidsmarkt. Wij willen een optimale samenwerking creëren en handhaven tussen flexkracht, opdrachtgever en onszelf. Wij zetten altijd ons beste beentje voor en staan altijd voor jou klaar!

Werken bij Start People Transport betekent voor jou:

 • Salaris conform CAO Beroepsgoederenvervoer, schalen liggen tussen €12,56 en €15,89 bruto per uur, exclusief eventuele toeslagen;
 • Een eigen contactpersoon om jou loopbaanbegeleiding te bieden;
 • 8,33% Vakantiegeld, opbouw van verlofuren en pensioenopbouw na 6 maanden;
 • Jouw salaris nauwkeurig uitbetaald, wekelijks of vier-wekelijks. Aan jou de keuze!
 • Tijdelijke of vaste aanstelling met vaste uren;
 • Opleidingsmogelijkheden, zoals bijvoorbeeld het volgen van trainingen voor de vernieuwing van code 95;
 • Online cursussen via GoodHabitz.

De sollicitatieprocedure gaat als volgt:

 • Na jouw sollicitatie wordt er binnen 24 uur telefonisch contact met je opgenomen.
 • Na een positief telefoongesprek word je uitgenodigd voor een gesprek op de vestiging bij Start People Transport.
 • Vervolgens wordt er een gesprek ingepland bij onze opdrachtgever, hier wordt gekeken of er een proef/inwerk dag wordt ingepland of dat je direct aan de slag kan.

Heb jij interesse in deze fulltime functie of in een andere full- of parttime functie? Neem dan contact op met Robin Arain op telefoonnummer 0683071270, zodat jullie de mogelijkheden met elkaar kunnen bespreken.