Solliciteren

Schrijf je in voor arbeidsbemiddeling en solliciteer gericht op deze vacature.

Deze vacature bestaat helaas niet (meer).

Vrachtwagenchauffeur CE, regio Apeldoorn

Start People Transport BGV Zwolle

Standplaats
Apeldoorn
Opleiding
MBO 1/2
Vakgebied
Transport
Vacaturenummer
1AV0005305

Chauffeurs van de toekomst opgelet! Woon jij in de omgeving Apeldoorn en wil jij weer aan het werk als vrachtwagenchauffeur? Dan ben je hier op het juiste adres.

Start People Transport heeft meerdere vacatures openstaan in bij meerdere gemotiveerde en betrokken werkgevers. Hoe gaan wij te werk? Als jij solliciteert op deze vacature, dan nemen onze recruiters contact met jou op om zo jou wensen in kaart te brengen. Wil jij fulltime of parttime? Winkeldistributie of stukgoed? Bakwagen of trekker-oplegger?

Onze ideale chauffeur heeft:
+ Rijbewijs CE met Code 95;
+ een digitale bestuurderskaart;
+ een flexibele en collegiale houding.

Start People Transport brengt kwaliteit op de weg! Daarom zijn wij in heel Nederland op zoek naar gemotiveerde collega-chauffeurs, zodat we op elke plek en op elk moment goede vakmensen beschikbaar hebben. Werken bij Start People Transport betekent voor jou verschillende soorten ervaringen opdoen; van winkeldistributie tot reiniging, van beton tot internationaal transport.

Start People Transport hecht veel waarde aan het contact met mensen, bij ons ben je geen nummertje, maar een mens dat er echt toe doet. Wij zullen altijd de extra stap voor jou zetten.

Wat kan jij nog meer van ons verwachten?
+ Diverse opleidingen en voldoende doorgroeimogelijkheden;
+ Een uitgebreide loopbaanbegeleiding;
+ Een fulltime of parttime baan die zoveel mogelijk aansluit op jouw wensen.