Solliciteren

Schrijf je in voor arbeidsbemiddeling en solliciteer gericht op deze vacature.

x Bestandstype doc, docx, pdf van maximaal 3 MB

Upload hier jouw cv. Dit is je visitekaartje voor ons én voor opdrachtgevers waar we je voorstellen. Je kunt een foto opnemen op je cv, maar als je dit niet doet heeft dit geen negatieve gevolgen voor je sollicitatie. Als je een foto opneemt in je cv dan geef je Start People – én de bedrijven die horen bij USG People Holdings BV. - toestemming om deze te verwerken en te verstrekken aan (potentiële) opdrachtgevers.

Jouw gegevens worden gebruikt voor arbeidsbemiddeling, dit vindt deels geautomatiseerd plaats. In ons privacy statement kun je nalezen hoe wij jouw gegevens verwerken.

Vrachtwagenchauffeur CE Staal

Start People Transport BGV Rotterdam

Standplaats
Rotterdam
Opleiding
MBO
Vakgebied
Transport
Vacaturenummer
1AV0047014

Ben jij iemand die sterk in zijn schoenen staat en als vrachtwagenchauffeur CE graag aan het werk gaat in een dagdienst maar dan wel parttime?

Wij zijn op zoek naar een vrachtwagenchauffeur CE die parttime kan rijden met zware vrachten. Je krijgt de gelegenheid om snel en veel te vervoeren met de nieuwste lijn Scania’s. Je rijd dan ook op je eigen vaste wagen!
Je begint de dag met een lekkere kop koffie en je maakt een gezellig praatje met je leuke collega’s De planning geeft aan jou door waar je heen moet en samen met de volgeladen wagen met staal aluminium en bijvoorbeeld koper ga je richting de klant.

Over het algemeen heb je 4 ritten per dag en ben je voor het avondeten thuis om lekker vrij te zijn!

Heb jij vragen over deze functie? Of ben jij benieuwd naar de mogelijkheden die wij voor jou hebben? Bel ons dan op het onderstaande nummer!
010-4950508.

Jij beschikt over een CE-rijbewijs incl. Code 95;
Jij hebt minimaal 1 jaar rijervaring op een trekker-oplegger;
Jij bent in fysiek goede staat om staal en ijzerwaren te kunnen lossen
Jij bent fulltime beschikbaar en flexibel.

Je komt te werken bij een jonge en dynamische onderneming in Rotterdam. Zij zijn in 2008 gestart met haar activiteiten en hebben zich in korte tijd ontwikkelt tot een goed geoliede machine. Ze hebben oog voor talent en geven haar medewerkers de kans om zich te ontwikkelen. Je krijgt de kans om een week mee te draaien in de organisatie zodat jij kan leren van de mentorchauffeur om de volgende stap in jouw loopbaan te zetten!

Bij Start People hebben wij een visie, wij willen graag dat talent ontwikkelt wordt tot iets moois, er is een enorme krapte op de arbeidsmarkt wat betreft transport.

De transportsector groeit. Onder beroepschauffeurs neemt de vergrijzing ondertussen toe. Een tekort aan flexibele transportprofessionals dreigt. Zeker nu de eisen voor nascholing streng worden nageleefd. Gekwalificeerde chauffeurs, waar haalt u ze vandaan? En hoe houdt u uw planning en forecast scherp in het vizier? Start People Transport zorgt ervoor dat er altijd een gekwalificeerde chauffeur voor u klaarstaat.

Een fulltime tijdelijk contract;
Kans op overname bij wederzijdse tevredenheid en goed functioneren;
Arbeidsvoorwaarden conform CAO Beroepsgoederenvervoer, bruto weekloon ligt de €740.
Loopbaanbegeleiding en betrokkenheid vanuit jouw eigen consultant.